Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Vso bedo tega sveta izvajajo najbogatejše države oz. vodje iz ozadja. Sedaj smo mi evropejci, navadni ljudje krivi, če nočemo in se bojimo "beguncev"? Jaz se jih bojim, priznam!
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
a veš kdaj bo beda? ko bo zaradi tega nasilnega priseljevanja narodov čez recimo 5-10let naraslo nasilje na ulicah, na drugi strani pa bo občutno narasel rasizem in maščevanje domačinov, mogoče celo vse do pobijanja teh migrantov.
Rasizma in nacionalizma ni za podcenjevat, se bojim da bo veliko krvi preteklo zaradi vsega tega. Z nekaj "smole" se bo ob pravem času rodil novi firer in potem bo spet jamranje s strani muslimanov
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Bojim se človeka, ki je nevaren, da izkoristi svojo vero, da škoduje drugemu človeku. Če je kdo izmed teh na sliki tak, se bojim.
Če primerjaš katolika in muslimana, mi odgovori, kdo bolj izkorišča svojo vero?
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Iz slike NE moreš razvidet ali je model terorist ali ne!
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Katoliki ne izkoriščajo svoje vere za te vojne, temveč je to pohlep po vladarstvu. Vera je le postranskega pomena oz. sploh nima pomena. Pri muslimanih je pa drugače. Vse v imenu vere in ISIS celica nima točnega vladarja zato, ker jim je vera vladar. Pri katolikih pa je vodja tisti, kateri je in če ga ni, se folk razpusti.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
pozabi tvoje točke.
povej mi kaj boš rekel na to, ko bodo začele padati glave muslimanov? Zgodilo se bo nekaj islamskih napadov v Evropi, sledilo bo maščevanje ljudi na ulicah, predvsem obritoglavcev. Lahko si predstavljaš da je ogromno takih skrajnežev ljubiteljev Hitlerja, ki komaj čakajo na kaj takega.
Kaj boš takrat rekel? Postavi se v prihodnost.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Iz slike NE moreš razvidet ali je model terorist ali ne!
Res? Bos malce razmislil o tem?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Koga tocno se bojis? Slika je iz Beograda, od vceraj...