Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Itak vsak z auuudijem.... če so nas okradli. Se se vidi, kaj so za sabo pustili....

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.262
1.399
113
1. Nikjer nisem rekel, da se svet konča ali začne pri meni
2. Nikjer nisem rekel, da bo slovensko gospodarstvo zaradi teh beguncev propadlo

Ne obračaj besed in jih ne jemlji iz konteksta. In takih kot si ti bi naj mi sprejeli koliko? Že ti si preveč.
evil.gif

Torej, koliko si jih pripravljen sprejeti v svoj dom na svoje stroške? Pripelji si jih domov in jih mej. Da pa bomo gledali slovenske ljudi in slovenske otroke v revščini, veliko jih niti za kruh nima, deložacije se vršijo, beguncem pa bomo đabe dajali prenočišča, hrano itd. Ja pa itak.

Predvidenih 250? Sanjaj ti kar. Eno je uradna številka, drugo je neuradna.

Ne mi z neko Turčijo.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
saj vodka ni alkoholna pijača, je kot vino ali voda za zraven hrane, enih 300 gramov je en tak povprečen desc sune zraven kosila, za kaj več pa itak flašo prinesejo...

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Saj bosanski muslimani so dejansko enaki ljudje kot v dveh mejnih državah. Samo so raje (pri turških vpadih) sprejeli to vero, kot da jih nataknejo na kol.
Saj zato tudi niso dvojno pečeni. Dobro, nekaj malega jih je, samo velika manjšina.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Taki prizori so res žalostni,vendar da jih ni več smo zaslužni avropejci,ker ne moramo pa seveda pred obalo z križarkami in jih vabiti v evropo !
Teli otroci so žrtve svojega naroda in odločitve sistema in verskega prepričanja in nikakor se ne sme uporabljati te male žrtve za pritiske evropejcev za sprejem vseh prebežnikov,ker to je pa res podlo !

Javna izjava premiera Avstralije- tako se to dela

Tako bi bilo edino pravilno***************
ČE BI BILI VSI PREDSEDNIKI TAKO NEPOSREDNI….., bi na svetu vladal mir!

Javna izjava premiera Avstralije - brez dlake na jeziku.

Muslimani ki bi radi živeli po islamskim zakonih, so naprošeni, da zapustijo Avstralijo. Avstralska vlada poskuša preprečiti potencialne teroristične akcije. MIGRANTI SE MORAJO ADAPTIRATI IN NE AVSTRALCI. To je to, pa če vam to odgovarja ali ne. Sit sam tega da naš narod skrbi, da ne bi morda užalili nekatere posameznike ali njihovo kulturo. Od terorističnega napada v Baliju do danes, opažamo vse več patriotizma pri večini Avstralcev. Ta naša kultura je nastala pred dvesto in več leti, s težkim delom in trudom in zmagami več milijonov žena in mož z željo po svobodi. Govorimo pretežno ANGLEŠKO, in ne špansko, libanonsko, arabsko, kitajsko, japonsko, ali kateri drugi jezik. To pomeni, da, če želite biti del naše družbe, se naučite naš jezik! Večina Avstralcev veruje v Boga. To ni neka krščansko desničarska smer ali politično vsiljeno, to je DEJSTVO, ker so ta narod, to se vidi iz dokumentov, osnovali možje in žene krščanske vere, po krščanskih principih. Zato so v naših ustanovah in šolah krščanski simboli. Če je Bog za vas žalitev, vam predlagam, da si izberete nek drugi del sveta za vaš dom, saj je ta Bog del naše kulture. Mi vam vašo vero dovoljujemo in vas ne sprašujemo, zakaj verjamete vanjo. Želimo samo, da to sprejmete in da živimo skupaj v harmoniji, miru in veselju.
Tukaj je naša domovina, naša dežela in naš način življenja, kjer vam omogočamo in dovolimo, da v vsem tem uživate tudi vi. V kolikor pa ne želite vključiti v ta sistem, se ne prenehate pritoževati, protestirati in žaliti našo zastavo, našo čast, našo vero, naš način življenja, vam iz vsega srca priporočam, da svojo svobodo, ki jo imamo tukaj v naši državi izkoristite in svobodno zapustite našo državo. Če ste tukaj tako nesrečni, pojdite iskat svojo srečo drugam.
Nismo vas prisilili priti sem. Prišli ste na svojo željo. Torej, morali se boste prilagoditi nam, saj ste to državo sami izbrali za svojo, mi smo pa vas sprejeli brez predsodkov.
Predsednik vlade Kevin Rudd, Avstralija

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Moje mnenje glede teh migrantov (odraslih, če se bo kdo spustil v podrobnosti) sem že večkrat povedal, za otroke mi pa ni vseeno.

Se strinjam s tabo, da mi nismo krivi za takšno situacijo (govorim o Slovencih).

To besedilo, ki si ga dal, je že nekaj časa znano in je edino pravilno. Korektno napisano.

Zadnje čase še premiejka Avstralije poziva evropske države, naj se borimo proti teroristom v Siriji,...

Zanimivo. Očitno nam mora nekdo, ki ga ta naval migrantov ne bo prizadel, sugerirati, kaj je najbolje za nas.
Saj večina nas ve. Samo odgovorni ne.

Če se vrnem na videoposnetek mrtvega otroka pa se mi zdi, da želijo s to nesrečo manipulirati.

Namreč omenil sem že, da sta na posnetku žal dva otroka in ne eden, kot prikazuje video.

Otrok, ki ga "vleče" ženska je precej večji in težji od otroka, ki ga proti koncu nese moški.
Oblačila so podobna, eden se mi zdi, da ima rjave čevlje, drugi pa sive.

Kakorkoli je že res, je to zelo žalostno. Kje so bili starši?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Otrok, ki ga "vleče" ženska je precej večji in težji od otroka, ki ga proti koncu nese moški.
Oblačila so podobna, eden se mi zdi, da ima rjave čevlje, drugi pa sive.
Kakorkoli je že res, je to zelo žalostno. Kje so bili starši?
Drugi je starejši brat Galip. Umrla je tudi mama, oče pa je preživel.

Tragedy of the tiny boys who symbolise the desperation of thousands: Bodies of drowned brothers are washed up on Turkish beach after trying to reach Europe with parents

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:Predsednik vlade Kevin Rudd, Avstralija

face-palm-oy-triple-fail-gop.jpg

Poglej nikjer ni napisano kdaj je bilo to napisano in dejstvo je to,da je on bil premier in gre se za muslimane ki izsiljujejo že par stoletij !
pozdrav.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Early in 2009 I began receiving versions of the above email that named Australia's former Prime Minister, Kevin Rudd, as the person responsible for the supposed anti-Muslim stance. It seems that some rather unimaginative prankster has simply substituted "Rudd" for "Howard" in the text and replaced the photograph of John Howard with one of Kevin Rudd before sending on the message. The message is otherwise identical to the example included above. The "Rudd" version strays even further from the truth than the original. None of the comments or opinions included in the message have any connection whatsoever with Kevin Rudd or his Government.

Update:February 2011
In late 2010, I began receiving submissions about yet another version of the message that featured current Prime Minister Julia Gillard. The message includes the following as an addition to the original text:

Australia says NO - Second Time she has done this !

AMAZING You must read it !!!!

She's done it again..
She sure isn't backing down on her hard line stance and one has to appreciate her belief in the rights of her native countrymen.. A breath of fresh air to see someone lead. I wish some leaders would step up in Canada & USA & NEW ZEALAND .
Australian Prime Minister does it again!!

This woman should be appointed Queen of the World.. Truer words have never been spoken.

It took a lot of courage for this woman to speak what she had to say for the world to hear. The retribution could be phenomenal, but at least she was willing to take a stand on her and Australia 's beliefs.

The whole world needs a leader like this!

Prime Minister Julia Gillard - Australia
The rest of the "Gillard" version is virtually identical to the original "Howard" version. As with the Kevin Rudd version, none of the comments or opinions included in the message have any connection whatsoever with Julia Gillard or her Government.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.024
113
http://novinar.com/8219

Poziv k cenzuri Društva novinarjev Slovenije:
Citat:

Mediji naj hitro in učinkovito odstranjujejo tudi vse neprimerne komentarje bralcev, poslušalcev in gledalcev. Naša skupna dolžnost je, da kot družba ustvarimo prostor ničelne tolerance do nehumanega, fašistoidnega, ksenofobnega in militantnega izražanja.
ter đamijo v vsako vas.

Kot kaže bi radi ponovitev Švedske:
https://www.youtube.com/watch?v=3KSJY0c8QWw

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
en komentar na rtvslo s katerim se zelo strinjam:

Citat:
Jaz pa pravim,da se ljudje ne bojijo beguncev emigrantov ampak se bojijo muslimanov in njihovo vsiljevanje vere.

Izkušnje iz Belgije, Nizozemske, Švedske, Francije in UK kažejo, da je strah več kot upravičen.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
V Dnevniku je danes članek novinarja E.H.M., ki poveličuje nemško radodarnost, ki da sprejema po nekaj sto tisoč beguncev in pljuva po slovenski skoposti, ki da jih sprejema samo po nekaj sto. Škoda, ker sem ga do sedaj imel za dobrega novinarja, pisca zanimivih člankov, sedaj pa se je pokazal kot še eno trobilo slovenskih humanitarno-mirovniških ekstremističnih gibanj za nasilno uveljavljanje 63.člena slovenske ustave. Seveda v članku ni napisal koliko jih bo sprejel v svoj dom ali s tujko NOMBY - not on my backyard.
2-milijonska Slovenija je kulturno že obogatena z 200.000 priseljenci, ki so dobili državljanstvo in s tem vse pravice (in nič dolžnosti) z vplačilom 300 mark na okencu upravne enote. Kje in od česa sedaj živijo - poglejte okoli sebe. Če bi 80-milijonsko Nemčijo želeli primerjati s Slovenijo, bi jih v Nemčiji že sedaj moralo živeti 8 milijonov, ne pa nekaj 100 tisoč.

Nazadnje urejeno:

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Na rtvslo piše tole:

Citat:
Posebni vlak z 200 do 300 begunci, ki je dopoldne odpeljal z železniške postaje v Budimpešti proti Avstriji, se je ustavil že 40 kilometrov zahodno od madžarske prestolnice in v kraju Bicske izkrcal potnike blizu azilnega centra.
Tam so potnike pod nadzorom policije vkrcali na avtobuse, ki naj bi jih peljali v azilni center.
Vir

giphy.gif

Putin-Clapping.gif

giphy.gif

BRAVO Madžari. Trenutno imajo v celi EU oni največja jajca. Tako se dela, če hočejo špilat begunce, potem naj bodo tudi obravnavani tako. Ne pa da hočejo nekam samo zato, da bodo vlekli denarno podporo in odžirali delo drugim državljanom.

To s temi ilegalnimi migranti je nekako tako, kot če bi ženska pobegnila pred nasilnim možem v varno hišo, na koncu pa ji varna hiša ne bi bila všeč in bi zahtevala sobo s pogledom na morje in zajtrkom v postelji.
stupid-1.gif

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Jaz niti ne vem zakaj toliko pompa okoli teh beguncev.... Tov. Merklova, je samaritansko prevzela odgovornost, da jih bi Nemčija sprejela in kaj je tu še za trobezljat... Vlakovne kompozicije nabasat in poslat v Nemčijo in to je to...