Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
take na pogled "otožne" slike lahko najdeš tudi med državljani Slovenije.

Skratka, velika večina Slovencev jih noče v državi. Demokracija?
Ja no, ko vidim posnetke po TV ( spotoma, ker nočem gledat) in vidim mlade moške, ki se repenčijo in protestirajo, si mislim svoje..kaj za hudiča se imajo za kurčit v tujih državah, zginejo naj nazaj domov in naredijo red, tak ali drugačen, pa četudi z orožjem.
grims-1.gif

Mi jih ne rabimo tukaj.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
Namreč govora je o Islandiji.
govora je o popolni kapitulaciji obrambe zunanjih meja Evropske unije. Predpisi veljajo, če pridejo največ štirje naenkrat. Drugače pogledamo vstran.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
:

[/QUOTE]

Ne širim sovražnega govora in nikogar ne sovražim. Tudi proti beguncem nimam popolnoma nič, saj se mi smilijo. Nikomur ne privoščim, da ostane brez doma in prihodnosti. Vendar pa je potrebno njihovo priseljevanje imeti pod strogo kontrolo. Ne moremo sprejemati ljudi brez dokumentov in kar počez. Ni čudno, da se je med begunce pomešalo precej Šiptarjev iz Kosova in baje da bodo Nemci vrnili vse, ki niso iz vojnih področij. Skratka, sočustvujem z begunci, vendar pa je njihov vstop v našo državo potrebno podrobno spremljati. Kdo pa bo poskrbel za našo državo, če ne mi sami. In naši voditelji bi se morali prvenstveno zavzemati za svoje državljane in njihovo dobro in šele nato za tujce.

[/QUOTE]
467716-post_slo.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

To potem predlagaj Hrvaški.

Saj sem jim.

Ponudil sem dve opciji.

Prva je bila, da Slovenci odkupimo Goli otok (ker je bil naprodaj), druga pa, da ostane njihov in mi krijemo stroške nastanitve migrantov iz obeh držav.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
take na pogled "otožne" slike lahko najdeš tudi med državljani Slovenije.

Skratka, velika večina Slovencev jih noče v državi. Demokracija?
Ja no, ko vidim posnetke po TV ( spotoma, ker nočem gledat) in vidim mlade moške, ki se repenčijo in protestirajo, si mislim svoje..kaj za hudiča se imajo za kurčit v tujih državah, zginejo naj nazaj domov in naredijo red, tak ali drugačen, pa četudi z orožjem.
grims-1.gif

Mi jih ne rabimo tukaj.

Tako je.
Ženske in otroke se naj sprejme, moške pa vrne nazaj domov. Madžarsko, Češko in Slovaško naravnost občudujem ko so se odločili za tako odločno držo in ne klečijo pred Nemčijo in Francijo. Naš Cerar pa kleči in še vleče ga/jo Merklovi.

Tudi zdaj ko so Madžari zaprli postajo bi jim najraje zaploskal.
zmaga.gif
Mater še na cilj niso prišli pa že postavljajo svoje pogoje in dajejo zahteve.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Glede na ostrino fotografije roke držalca rešilnega jopiča in napisa na le tem je to fotoshop.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.010
6.235
113
blizu močvirne prestolnice
Bodo emigrantje primerno priskrbljeni tudi z versko oskrbo? Ali bomo poklicali na pomoč četico imamov in pohiteli z zidanjem džamij. Mogoče tistega imama v Bosni, ki je rekrutiral “borce” džihadiste. K sreči že imamo ajatolo, ki ima pri nas prvo in zadnjo besedo v politiki, kot v Iranu.
Po eni strani pa ima vsaka slaba stran ima tudi svojo " dobroto ", V tej državici ne bi razen nas nihče hotel živeti. In tako bodo “migranti” hiteli naprej osvajat Evropo na severu. Ko bodo čez nekaj desetletij tam opravili svoje delo, jim bodo balkanske državice popadale v naročje kot zrele hruške z " naduto nacionalistično " Hrvaško in komikontinuitetno Slovenijo vred. In takrat se bo zgodovina ponovila: kot so po ww2 zavezniki nacistov – komunisti naciste poteptali, bodo zdajšnji zavezniki komunistov – islamisti komuniste po šeriatsko obglavili.
Oj, Evropa, po sekularizaciji in ateizaciji boš po pravici doživela islamizacijo. in to s pomočjo kristjanov!

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.948
6.022
113
Brez zamere, ampak ti si prizadet, ko tako zagovarjaš nenadzorovano imigracijo ljudi z miselnostjo 15 stoletja, ki jo bodo zelo kmalu začeli tudi uveljavljati.
Preveč poslušanja val202 toplovoda in Valenčiča pušča trajen posledice.

Kaj boš z vsemi temi ljudmi počel (razen kravala) ?

Šengen je mrtev, carinike in mejne policaje lahko kar odstranite iz mej, ker tam nimajo več kaj za početi !

posledice se že kažejo, pedoti so veseli:
http://worldnewsdailyreport.com/belgium-to-lower-age-of-consent-to-13/

še ena dobra, kako bo gospodarstvo z njimi prosperiralo:
https://muslimstatistics.wordp...-farrukh-salem/

Levi norci nekaj omenjajo nekega sirskega zdravnika, ki btw v Egiptu ni dobil dovoljenja za delo, v Eu ga bo ? Kaj če bi zaposlili kar mesarja, saj nekaj zna, nekaj se bo že še naučil
evil.gif
?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.137
7.790
113
Razmišljam kako bi se počutil, če bi bil v koži teh beguncev iz Sirije. Verjetno bi ravnal popolnoma enako kot oni. Proti kozojebom se sigurno ne bi boril, ker bi bila velika verjetnost, da me skinejo, saj jih podpira Amerika in ostala banda. Moje mesto je porušeno do tal in gremo čim prej čez mejo v Turčijo na varno. V taborišču v Turčiji ne bi dolgo zdržal, saj tam nimaš kaj početi, razen da čakaš da bo vojne konec, kar pa na razmere kakršne so, slabo kaže. Torej, če bi imel denar, bi se odločil, da pičim na zahod. Verjetno v Nemčijo ali Avstrijo. Sam bi se izogibal velikih skupin in raznih transportov s strani sumljivih tipov. Skratka, poizkušal bi priti na zahod, čim varneje in hitro. In ko bi bil enkrat tam, bi bil lepo tiho in se poizkušal čim hitreje prilagoditi razmeram v državi, kjer bivam. Ne bi se družil z raznimi hujskači, se drl Allah Akbar itd... Verjetno bi se poizkusil čim bolj distancirati od svojih zemljakov.
Torej, vse bi storil podobno kot trenutni sirijski begunci. Razlika bi bila samo v tem, da bi bil v svoji ''novi domovini'' spoštljiv in zelo, zelo tiho

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.948
6.022
113
Citat:

Torej, če bi imel denar, bi se odločil, da pičim na zahod. Verjetno v Nemčijo ali Avstrijo.
Če je tvoja ciljna destinacija država XY, potem ne moreš biti politični begunec.Da bi si pri tem kot begunec še karkoli izmišljeval, pozabi.

Citat:

Proti kozojebom se sigurno ne bi boril, ker bi bila velika verjetnost, da me skinejo, saj jih podpira Amerika in ostala banda.
S tako logiko bi že leta 42 zmagal tretji rajh, zakaj bi se uprl če me bodo povozili.When shit hits the fan, tam se vidi kdo je resen.
Ko so šli Slo izseljenci zaradi čudovitih ekonomskih razmer Juge v obe Ameriki jih tam ni čakal nihče z rožicami, temveč so se borili in uspeli.
Ahmedov in Mohamedov, ki bežijo samo v Dojčland bo letos 800 k, če daš vsakemu puško in 2 metka ter jih spustiš nad Raqqo počistijo sami isis golazen v 1 tednu.
Ti uvoženi so dobri samo za posiljevanja, razbijanje po ulicah ubijanje domačinov ter neumorno dretje alah akbar ali karkoli se že derejo in zahtevanjem šarije, skupaj z vsemi dobrotami.

btw, če je kdo hud posiljevalec se mu splača iti v SA in podobne države in tam posiljevati nearabske turistke, odnesel jo bo v 99.9% brez kazni.

Citat:

Razlika bi bila samo v tem, da bi bil v svoji ''novi domovini'' spoštljiv in zelo, zelo tiho
Tako je, samo teh ni tega nihče naučil.Še več, domači politiki izdajalci jih podpirajo v vsem.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
In kaj si pričakovla od teh naših novodobnih pomehkužencev? Isto bi naredili kot so ti musliæi.

Sam sem dosti starejši od teh na slikah, pa vem da bi se prostovoljno javil, če bi nas kdo napadel. Niti pod razno ne bi spizdil sam in pustil ženske in otrok na milost in nemilost sovražniku.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.137
7.790
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:

Torej, če bi imel denar, bi se odločil, da pičim na zahod. Verjetno v Nemčijo ali Avstrijo.
Če je tvoja ciljna destinacija država XY, potem ne moreš biti politični begunec.Da bi si pri tem kot begunec še karkoli izmišljeval, pozabi.

Citat:

Proti kozojebom se sigurno ne bi boril, ker bi bila velika verjetnost, da me skinejo, saj jih podpira Amerika in ostala banda.
S tako logiko bi že leta 42 zmagal tretji rajh, zakaj bi se uprl če me bodo povozili.When shit hits the fan, tam se vidi kdo je resen.
Ko so šli Slo izseljenci zaradi čudovitih ekonomskih razmer Juge v obe Ameriki jih tam ni čakal nihče z rožicami, temveč so se borili in uspeli.
Ahmedov in Mohamedov, ki bežijo samo v Dojčland bo letos 800 k, če daš vsakemu puško in 2 metka ter jih spustiš nad Raqqo počistijo sami isis golazen v 1 tednu.
Ti uvoženi so dobri samo za posiljevanja, razbijanje po ulicah ubijanje domačinov ter neumorno dretje alah akbar ali karkoli se že derejo in zahtevanjem šarije, skupaj z vsemi dobrotami.

btw, če je kdo hud posiljevalec se mu splača iti v SA in podobne države in tam posiljevati nearabske turistke, odnesel jo bo v 99.9% brez kazni.

Citat:

Razlika bi bila samo v tem, da bi bil v svoji ''novi domovini'' spoštljiv in zelo, zelo tiho
Tako je, samo teh ni tega nihče naučil.Še več, domači politiki izdajalci jih podpirajo v vsem.

Me ne zanima kakšen naziv bi imel. Migrant, imigrant, politični begunec ali ekononmski parazit. Važno je da najdem čim boljše zase...

Velikokrat berem na netu, da mogoče sploh ne bi bilo slabo če bi zmagal 3. rajh. Mogoče bi bilo življenje boljše za normalne ljudi? Ne vem? Pod Avstro-Ogrsko naj baje da za Slovence ne bi bilo tako slabo

Me res zanima koliko bi se jih od vas borilo, ko bi nekaj prijateljev videl z odrezano glavo, ulica v kateri živiš pa bi bila razrušena do temeljev. Kdor bi imel možnost bi dal gas in nihče mu ne bi mogel zameriti. Takšno je življenje

Nazadnje urejeno:

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Horde podivjanih muslimanov so tako rekoč pred vrati. Kam si se to prostovolno javil? (sej si se, a ne?)

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Ob vsem tem se spomnim filma Gangs of New York in besed političarja, ki je stal v pristanišču in delil kruh tujim migrantom, ki so množično hodili v New York in povzročali še večji kaos.

Kaj prinašajo vsi ti novinci....Votes. Torej glasove. Če jih bom podpiral in glede na množično priseljevanje jih bo vedno več, si delam solidno volilno bazo za naprej. Domačih zaslepljencev je pa tudi dovolj, tako, da mi skupna zmaga ne uide.