Za katerega se odločit?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz mam že tretji S3 in še na nobenem ni nič škripalo, pokalo, ...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Men pokrov pri konektorju za slušalke, če malo bolj pritisnem.

Se ne sekiram preveč
tongue-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Moj S3 ni nič škripal, je pa home tipka res bolj čudno narejena. Če je kakšna smet prišla vmes je čuden zvok devala od sebe.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Citat:
Uporabnik elo pravi:
uporabljal sem vse od tega po čemer povprašuješ.
trenutno imam xperio z.

zakaj jo imam?
ker je od vseh najkompaktnejša (ni premikajočega se zadnjega dela kot pri sIII) z najboljšo kvaliteti izdelave in ker je tako prijetno oglata da prav lepo sede v roko.

deluje brezhibno, hitro in predvidljivo.

zmaga.gif

Velikost nad 4" mi je sicer nadloga, ampak ne tolikšna kot plastik-fantastik občutek. Kjer prepričljivo vodi Samsung s svojimi Galaxyji
shocked-1.gif
In nezamenljiva baterija (tudi manko podpore spominskih kartic) mi v večini primerov predstavlja plus,ker gre *verjetno* za kompakten unibody telefon.

Ampak sto ludi sto čudi.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.592
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Jaz mam že tretji S3 in še na nobenem ni nič škripalo, pokalo, ...

Tudi moj nič ne poka ali škripa, je pa zato barva zanič, en vogal sem malo udaril in se je kar odkrušila barva, en vogal pa je obrabljen od etuija.... po 8 mesecih
bonk.gif

že tretji S3?
aplauz.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Note II. tudi mene je bilo strah, ker je pač velik, in kako bo to. zdaj pravim, da je ravno velikost največja prednost. in enostavno dela. aja, pa baterija, 2 dni, z lahkoto, vsaj pri meni. je pa res, da ponoči za tiste par ur izklopim vse - sinhro, wi-fi, 3G ... drugače vse to laufa normalno (razen sinhro, ker mi je total nepotrebno) ...