Za katerega se odločit?

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Imam na izbiro te tri telefone in ne vem za katerega se odločit:

Samsung galaxy S3
Samsung galaxy Note 2
Sony xperia Z

Za katerega se odločit?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Tudi moj glas gre za S3
wink-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Res čudno... Sony lcd TV niso švoh, prav nasprotno
confused-1.gif

confused-1.gif

Glede na dokaj svežo ful hd resolucijo na telefonih, še ni toliko appsov/iger na voljo.spet je sgs3 na boljšem.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Ekran je ze ql, samo njihovo skropucalo od androida pa omfg. Potem ze rajsi samsungovo malo manjse skropucalo gledam

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Hehe zanimivo kako vsi lastniki S3 serisjko priporočajo S3...

Jaz pa ti povem, da noben ni slab in je vse odvisno od tvojih želja. Note ima svoje prednosti (če jih rabiš) in Z ravno tako (vodotesnost, ohišje...). Sam se odloči kaj od tega bolj potrebuješ.

lp

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Hehe zakaj misliš, da se je sgs3 prodal že v 50mio primerkih? Verjetno ne zato, ker je slab telefon
wink-1.gif

Sem napisal prednosti sonyja.So pač minimalne, kaj pa se japončki špilajo. Ne rabijo izdat več kot ene zverine na leto, pa naj pač takrat naredijo kot je treba
wink-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ja tudi marketnig pomaga in očitno mnogo bolj, kot si predstavljam. Zase vem, da mi reklama pomeni = 0. Pa verjetno nisem edini.

Celo sgs3 reklama, med lanskim evropskim prvenstvom je bila za bruhat zaradi 2 sloganov.Celo tak nadležna mi je bila, da če nebi bil taki geek in bi gledal bolj na uzgled, že zaradi te reklame nebi vzel sgs3, pa čeprav bi bil recimo najlepši.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Če ti velikost ni problem, potem Note 2. V žep gre res malo težje, se pa zato tolk lažje surfa;)

Sony me še z nobenim izdelkom ni navdušil.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
uporabljal sem vse od tega po čemer povprašuješ.
trenutno imam xperio z.

zakaj jo imam?
ker je od vseh najkompaktnejša (ni premikajočega se zadnjega dela kot pri sIII) z najboljšo kvaliteti izdelave in ker je tako prijetno oglata da prav lepo sede v roko.

deluje brezhibno, hitro in predvidljivo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik elo pravi:
uporabljal sem vse od tega po čemer povprašuješ.
trenutno imam xperio z.

zakaj jo imam?
ker je od vseh najkompaktnejša (ni premikajočega se zadnjega dela kot pri sIII) z najboljšo kvaliteti izdelave in ker je tako prijetno oglata da prav lepo sede v roko.

deluje brezhibno, hitro in predvidljivo.

O kakem premikajočem delu govoriš ti pri S3
sprasujem se.gif

Sam mam več kot 6 mesecev telefon pa tega še nisem opazil.

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Ja sam spet ne moreš govorit na splošno da pri vseh S3 se to dogaja..Kar se je pri tebi zgodilo da se zadnji del premika..

Vprašanje kero pošiljko S3 si dobil prvo al kero drugo..ker bolj verjetno da je ta napaka pri prvi pošiljki...

Nazadnje urejeno: