Za fotografe, amaterske, profesionalce

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
men se tut vse dopadejo...ne bom več lepu svojih gor
redface-1.gif

morm enga normalnga kupit tale canon A410 je glih tolk da je
frown-1.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Nesmeš obupat če se ti od drugih fotke bolj dopadejo kot tvoje....tudi velika večina mojih fotk se meni ne dopoade glih najbolj pa jih vseeno objavljam na strani, kjer objavljajo tudi nekateri profesionalci. treba je slišat mnenja drugih. včasih so pohvale včasih pa "graje" ampak iz tega se učimo in potem naslednič ne naredimo istih napak in smo bolj pazljivi. Pa čimveč dobrih motivov
cheer.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
tale miško nas je prišel pa vsak večer pogledat...ne vem sicer, kaj se je zgodil z enim učem, a je bil zaradi tega še toliko bolj simpatičen
smile-1.gif

6709-niverdetaty087.jpg

Priponke

• 6709-niverdetaty087.jpg
    6709-niverdetaty087.jpg
    88,1 KB · Ogledi: 218

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Ja. Fokus je pomaknjen malo prevec nazaj.

No pa se ena moja makro:

Kaksna je max sirina fotografije? Sem jo pomanjsal na 800x600 pa mi vseeno pokaze samo thumbnail.

Nazadnje urejeno:

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Dobra fotka Jerez
smile-1.gif

Pa še ena moja iz Benetk. Slikana z GSM.
7001-DSC00053.jpg

Priponke

• 7001-DSC00053.jpg
    7001-DSC00053.jpg
    87,1 KB · Ogledi: 218

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
kak pa je zdej dol v benetkah?, še kr smrdi tak ko pr nas v kakšni ciganski hiši ?

nazadnje ko sm bil dol ni blo za zdržat.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ma vredi je dol
smirk-1.gif

No ne glih tok da bi živu; glih za kak vikend morda
smile-1.gif

Jest sem bil dol 24 junija in ni bilo pretirane gužve. Bla pa je vročina.
Smrdelo niti ni tok. Sem bil 3 leta nazaj je blo bl čutiti smrad v tistih ozkih ulicah.
Enodnevni izlet pač....oz moja obljuba ki sem jo mogu držat
aplauz.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.561
4.486
113
49
Na sončni strani ALP
Bil prejšnji vikend v Benetkah in sem bil prav prijetno presenečen. Tudi v mojih spominih iz pred nekaj let

je tam grozno smrdelo, tokrat pa je prineselo "duh" samo še v kakšni ozki ulici, kjer turisti pridno lulajo po zidu.

Nazadnje urejeno:

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
iščem neke tuje spletne strani podobne naši e-fotografiji pa ne najdem nič pametnega. če kdo pozna kaj vredi bi blo fajn da malo lepite linke do tistih strani

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
vzel sem črno ozadje, v mojem primeru je bila to črna majica, ker drugega nisem mel. za osvetlitev pa sem uporabil neonsko žarnico velikosti tam okoli 1 meter. malo sem si pomagal tudi z knjigama, ki sem ju postavo pokončno in na njiju dal žarnico. to je blo prvo kar sem imel pri roki. pote pa sem v photoshopu čisto malo z levelsi potemnil tako da sem dobil res željeni učinek. bom jutri poslikal pa nalepo kak je to zgledalo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Huggy_Bear pravi:
vzel sem črno ozadje, v mojem primeru je bila to črna majica, ker drugega nisem mel. za osvetlitev pa sem uporabil neonsko žarnico velikosti tam okoli 1 meter. malo sem si pomagal tudi z knjigama, ki sem ju postavo pokončno in na njiju dal žarnico. to je blo prvo kar sem imel pri roki. pote pa sem v photoshopu čisto malo z levelsi potemnil tako da sem dobil res željeni učinek. bom jutri poslikal pa nalepo kak je to zgledalo
smile-1.gif

OK!
wink-1.gif

Ampak slika je pa super izpadla ...

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Tu še mam dve starejši fotki slikani še z Canon S2. Tudi tukaj sem malo improviziral in sicer z odbojem fleša. Pred fleš sem v takem polkrogu nalepil srebrno alufolijo, uro postavil zraven lesenih vrat, z drugim kosom alufolije pa sem "uravnaval" odboj svetlobe, tako da se je fleš odbil od teh folij in lesenih vrat in tako sem dobil takšno zlato svetlobo.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik _lily_ pravi:
Dvomim, ker kolko se na pse spoznam dolžina krempljev ni povezana s pasmo. Čisto možno pa je, da se mu jih ne more porezat, ker ima tako dolg živec ...
.. drugače pa, kot si že rekla ... Spirit že ve... pa še tema ni temu namenjena
smile-1.gif

Samo kratek offtopic odgovor:
Ja vem da ima dolge kremplje ampak se mu jih ne da (tudi veterinar poskusil) ker ima probleme s tačkami in kremplji zaradi občutljivosti. Poleg tega ima na levi sprednji tački (glej sliko) dva prsta skupaj zraščena in je "alergičen" na dotike po tačkah. Veterinar pravi da bo pes manj trpel če pustimo kakor je in da si jih zbrusi po naravni poti na sprehodih kolikor pač rabi.

Vseeno hvala za opazko
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.