Za fotografe, amaterske, profesionalce III

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Jaz že brišem svoj račun.

Drugače pa je take tilt shift zajebano delat tudi s tapravimi tilt shift objektivi. Kolko sem delal z Nikonovimi 24mm, 45mm in 85mm je ta učinek miniaturnosti najlaæje dosečt s 45mm. Ampak je pa tudi za različne kadre "vedet" kolko širok naj bo ta kader ostrine. S tem da pri 24mm je bil pri večini preširok, da bi se to opazlo, 85 pa preveč ozek in je bil pas ostrine preozek in je zgledalo vse skup umetno.
So pa recimo zakon za video
smile-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Ok, pustite sedaj ta tilt shift.

Kje so slike lučk, razno raznih osvetlitev? Ivja, ki je sedaj prisoten tudi v ljubljanski kotlini? Kuhančka iz katerega mamljivo pleše para? Skratka, času primerne slike?!!! :p

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Zakaj bi ga pustili? Mislim da je vredu da debatiramo o neki temi, sploh taki za katere rabis objektive, ki niso glih v nahrbtniku vsakega fotograta.
Drugace pa jaz nimam takih fotk kot si napisal
smile-1.gif

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Evo par nedeljskih
cool-1.gif

Pri čaplji žal ni šlo bolje, ker sem imel nahrbtnik s tele objektivom v prtljažniku in ni bilo časa za menjavo, sploh pa me ne bi hotela čakati, če bi hodil iz avta in menjal objektiv
jezen.gif

lp

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik Huggy_Bear pravi:
Zakaj bi ga pustili? Mislim da je vredu da debatiramo o neki temi, sploh taki za katere rabis objektive, ki niso glih v nahrbtniku vsakega fotograta.
Drugace pa jaz nimam takih fotk kot si napisal
smile-1.gif

Da se spravite slikat. Dve strani samega pisanja namesto lepljenja slik. Malce vas moram poterat.
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Bom jih jaz par prilepil jutri če se mi bo dalo
grin1.gif
drgač pa sam še zadnji komentar za tilt shift - meni so na sploh fotke v tej tehniki mimo, sem pa zato velik privrženec filmov posnetih v tej tehniki.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Jaz vsak dan slikam.. ene 10 ljudi za dokumente
smile-1.gif
))

Prilepi kako hudo.
grin1.gif

Nad Balo krajino. Zgoraj sonce, spodaj megla z vidljivostjo 20 metrov.

S kongresca včeraj. Slaba pozicija, slučajno imel s sabo fotkič.

Tivoli

Union

To je vse kar sem uspel pofotkat v zadnjih 2 tednih.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Tukaj sem danes 'polnil baterije' s pomočjo sonca.
Ja, tisti najvišji vrh desno od sredine je Triglav, kako pa se imenuje lokacija, pa ne vem.
Morda ve kdo drug?
wink-1.gif