Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
e, pa niti ni bila tako zelo ugodna lučka - ko je bilo res jasno jasno, samo sonce, brez oblakov, so se naredile sence in s tem res močni kontrasti - in je bilo kar težko narediti nezažgano oz. nekako uteženo osveljeno fotko.
grin1.gif

emm ... pa ti vsaj lahko na iso 2000 obrneš, men se pri 1600 ustavi (no, sicer lahko še 3200, samo potem je več postprodukcije, da spravim ven banding
redface-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zakaj - meni se zdi, da si drugi dan naredil veliko bolje, so fotke full boljše in bolj dinamične in bolj na čas.
wink-1.gif

škoda, da nisi moral na Gačnika in škoda, da sam nisem mel časa, da pridem v štajersko metropolo, ker je full luškan rally tole.
grin1.gif

sam sem bil na eni bolj pričakovanih zabav letošnjega leta - Bob Sinclar Born in 69 Show in čeprav sem rocker, moram priznat, da je bilo noro!!
grin1.gif

fotke pa tokrat - malce drugače ...
wink-1.gif

jm8301.jpg

jm8383.jpg

več pa, seveda - na blogu .
smile-1.gif

piXi

Pripravnik
20. avg 2008
244
0
16
primozfidersek.blogspot.com
nice prav fajni toning , in daljši časi,

glede rallya pa ja enih par mi je prav všeč, sam to letanje sem ter tja ko zgubljena kura,
pa moram si ogledat prav progo točno, ne pa da sred slikanja skušam kaki plac najt :D

ko so prehitro mimo
smile-1.gif

sicer pa kot sem reko vsaka šola nekaj stane :D

Matejka

Pripravnik
26. feb 2008
152
0
16
Včeraj sem ujela enega zanimivega žužka.. Jaz sem to čudo videla prvič, naknadno so mi pojasnili da je to Scorpion fly (Panorpa sp.) ter da se tako imenuje zato, ker ima moški primerek te muhe zadek zvit kot škorpion. Še dobro da sem ujela punco, ker bi me drugače verjetno kap.
d055.gif

3746448569_e5bc62df2c.jpg

Večjo sliko si lahko pogledate tule.

Lp, Mateja

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.