Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
mah te pse je težko dobit da so sekundo na miru
smile-1.gif
in je blo na hitro pa sem noge odrezal. Pa še s 50mm je blo delano.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
uf ...
smile-1.gif

ta vikend sem se potikal po štajerskih delih Slovenije, pravzaprav le po enem - Žalcu, kjer je potekala tradicionalna Žalska noč mladih.
grin1.gif
grmelo je tako, kot že dolgo ni na takih rock usmerjenih masovkah, moram pa rečt, da me je od vseh najbolj presenetila Alya.

par fotk, čez par trenutkov bodo tudi na blogu.
smile-1.gif

bobnarfest.
grin1.gif

jm5487.jpg

jm5559.jpg

jm5775.jpg

Še mal ostalih utrinkov.
smile-1.gif

Skupina Multiball

jm5329.jpg

Skupina Flyspoon

jm5256.jpg

Skupina Ion

jm5162.jpg

Skupina Aperion

jm5681.jpg

Alya z odličnim spremljevalnim bandom

jm5830.jpg

jm5986.jpg

Skupina Nude (ki me je v preteklosti bolj navduševala ...
redface-1.gif
)

jm6025.jpg

večer pa so res udarno in glasno zaključili naj imitatorji legendarnih G'N'R, Guns 2 Roses

jm6147.jpg

je bila pa lučka kolikortoliko fotografsko zanimiva le pri Alyi, pri Ionih in Flyspoonih je itak bilo še sonce, potem pa več ali manj tema - G'2'R sem delal večino na 3200 ISO ...
tongue-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hm ... ne vem, pač, mam neko nastavitev, od kontrasta, preko saturacije in vibrance, sharpeninga do noise reductiona, ki zaenkrat kar dobro špila - printi do 20 cm po dolžini so precej čisti, tudi na 3200 ISO, na več se že kar pozna. ne vem ...
smile-1.gif
sej na blogu se pri fotkah G'2'R kar vidi šum ...

sem pa zdaj par fotk obesil še na blog .
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Rock Otočec... kdor je že bil tam, ve za kaj gre. Ostalim je potrebno vsakič sproti dopovedati - RO ne pomeni samo napol golih punc v blatu in pijanega folka povsod po tleh...
Ampak kaj, ko pa so take fotke najbolj zanimive...
evil.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Vidim, da je kvaliteta fotk na Alterju zelo narasla in mislim, da slabih fotk tukaj sploh več ni. Bravo, kar tako naprej.
Moja prejšnja objava je bilo downhill svetovno prvenstvo, zaj pa objavljam par fotk iz privat DH šutinga. Tabolših pa zaenkrat še ne morem pokazat, bodo pa konec poletja na portfolio spletni strani zbrane TOP športne in portretne fotke
smile-1.gif
.

3678820544_84596aefab.jpg

3678005917_57e34c824c.jpg

3678820164_bd4dbfb26b.jpg

3678820020_6346300eb7.jpg

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
fak, če ta boljših sploh še nisi pokazal, kakšne šele morajo bit, glede na to, da so že te čist off.
grin1.gif

kvaliteta fotk na alterju je pa sploh full zrasla ...

@all: če bom kdaj koga mal potunkal, skritiziral, squrcal ... ne zamert, to je samo dobronamerno. tako tudi moji šefi mene qurcajo in si upam reči, da sem samo zaradi tega zelo napredoval. predvsem pa zaradi konstantnega šklocanja. kot pravimo sami fotografi - šola te nauči teorijo, kako bi moralo biti - ulica pa je tista, ki te nauči prakse. in sam vem, kako neprizanesljiva zna ulica biti. malo metafore, ampak, sej štekate.
zmaga.gif

piXi

Pripravnik
20. avg 2008
244
0
16
primozfidersek.blogspot.com
fenomenalno huggy,

@ dizzy, samo z kritiko lahko napredujemo, če si samovšečneš ti sam veš da si najboljši na svetu pol neboš nikol napredoval.
osebno nisem nikoli imel težav s sprejemanjem konstruktivne kritike, v nos pa mi gredo take kritike, ki so zaradi zamere ker si napisal pod avtorjevo fotko čist dobronamerno konstruktivno kritiko

drugač sem pa tudi jaz mnenja da se je dvignila kvaliteta tukaj in tako je tudi prav.

kaj objavljajte ne bit sramežljivi

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Ena lilija z oso:

Pa še poskusi fotkanja strele (žal mi je nevihta "ušla", pa tudi nobene konkretne strele ni bilo na spregled, ker so mi jih zakrivali drugi oblaki
frown-1.gif
):

piXi

Pripravnik
20. avg 2008
244
0
16
primozfidersek.blogspot.com
eto nekaj z rallya :D

za zakrnelo hrbtenico sn kar zadovoljen, več pričakujem od jutri na prvih dveh etapah pol pa grem uživat mal :D

435045.jpg

blog pa premore še kako fotko več

lp

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
@zadnja dva.:)

panorama je zanimiva, Unta, moram reči ...
smile-1.gif
drugače pa - kar dobri paningi, mogoče bi pri določenih bilo potrebno malo več natančnosti, drugače pa bodita pozorna na to, da je večina sprednjega dela avtomobila ostrega. drugače pa - super.

aja, poskusita jih ujeti s čimvečih možnih kotov in - nekateri avtomobili carsko izgledajo tudi od zadaj.
grin1.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
@dizzy, si to neki šminker da v dobri svetlobi fotkaš hehe. enkrat pridem tziher v LJ na neki dogodek ker v MB vse delam na isto 2000 ali več
smile-1.gif
. Drugače pa si fajn to naredo, take odbojkaške so hehe, fajn mumenti ker odbojke sploh ni lahko fotkat.

@rallysta, niso slabe fotke, ampak mogoče bi si želel malo več dinamike, da se vidi da se gre za neko tekmo s časom, bolj surovo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.