Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
monjitor mi je pokno, tak je ojstra ...
wink-1.gif

barve so mi vsec.
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
A po teh športnih prireditvah kar spuščajo folk s SLR-ji notr brez akreditacij? Jst sem bil v četrtek v Planici, pa mi niso nič težil na vhodu.

@ Matejka

lepo ujeto!
wink-1.gif

unta

Pripravnik
6. sep 2007
121
0
16
dobre fotke, škoda da se nisem mogel udeležiti planice letos, bo pa drugo leto, Huggy_Bear pa dobro te tri slike kaj so poševno so posledice mraza
smile-1.gif
je pa res da tudi sam nisem imel več kot 150 fotk hehe

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Dobra grafika
evil.gif

Zanimiva obdelava. Na levem delu špegl so mi lasje preveč agresivni, mi je pa všeč kako je skozi ujeta "zgodba", da si ubistvu skozi portret prikazal portretiranje še druge osebe, sam škoda da ne gleda v očala
smile-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
slika008.jpg

Tokrat je uporabljena malce drugačna oprema (sm se igral s telefonom in njegovim avto focusom)
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
cheer.gif

hude fotkice, hude. D3?
wink-1.gif

@alcyx:

določene fotke full dobre, res, pravi momenti, določene so pa pravi momenti, samo v kadru je preveč stvari, recimo, bi moral še bolj v akcijo not, da imaš res recimo čimmanj "mesa" naokoli. vem, tudi meni to še manjka pri rokometu, ampak rokomet je en težjih športov za fotkat ...
wink-1.gif

my contribution:

v četrtek bil na koncertu Elvis Jacksonov v Cvetličarni, aje treba omenit, da je bila total razpaljotka?
grin1.gif
)

juremejcvetlicarna0010.jpg

juremejcvetlicarna0005.jpg

ostalo pa kje drugje kot - moj blog

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Sm na tribuni sedel spodaj. Se mi zdi da sem te videl. Zdaj če si si kaj podoben iz one fotke na blogu pol si bil ti ja
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.