Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
in konec.
1109639-_IGP0793.jpg

Priponke

• 1109639-_IGP0793.jpg
    1109639-_IGP0793.jpg
    265 KB · Ogledi: 162

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Zettlovo sva pa upalila direkt v istem momentu ...
grin1.gif

@Thazz: poznamo Zoom Agence - za njih dela tudi Slovenec, Stanko Gruden, včasih pa je za njih delal tudi Samo Vidic, ki je verjetno trenutno, vsaj zame, en najboljših športnih fotografov pri nas.

@all: mene prepoznate po moj kapci ... črna Eisbaer ...
wink-1.gif
sem pa večji objektiv tu že dal na stran, ker sem delal paninge na vzporednih vratcih ...

p.s.: kaj sem potem jaz., sem cel vikend delal z enim rdečim in enim rumenim bodyjem ...
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Predlog. Dodaj še malo črnine. Bo fotka pomojem dost bolje izpadla. Črno je preveč sivo nekontrastno. Mogoče bi tudi kontrast že pomagal.

Nazadnje urejeno:

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Vbistvu je namerno tako narejeno, dodana je modra plast, čez celo fotografijo razen skozi obraz. Tako se mi zdi da malo povdari zimo
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
če se že greš take videe potem izboljšaj angleščino, oz. PISANO angleščino, govoriš pač tako kot govoriš, razume se vse, ampak tekst:

Few hours later we went back to continue with shooting. In the morning we had problems with ime so we didn't done what we want.

je pa ...

ampak so pa te nočne slike tolk bolj fenomenalne
grin1.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Hvala za opozorilo, res je napisano katastrofalno. Sem popravo, upam, da je tokrat boljše
smile-1.gif
.
Za napake v govoru pa takoj ko sem doma gledal posnetke sem opazo bedarije
smile-1.gif
.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Kdor dela, naredi tudi napake.
Kdor napake tudi priznava, se približuje perfekciji.

Sicer pa je zanimiv video, posebej za take, kakršen sem jaz, ki to vrsto fotografije bolj slabo pozna.

LP

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Verjetno te zanima, kaj bi lahko izboljšal, če pa želiš kritiko v stilu 'oh in ah', potem nadaljevanja ni treba brati.

- nejasen objekt v ospredju spodaj moti
- mucina glavica je premalo zakrita z okoljem, da bi lahko to bilo zanimivo, zaradi tega tiste tri suhe travice pred njo motijo
- ležernost (sproščenost) muce pri sončenju je premalo izrazito, to bi sicer lahko dodalo vrednost posnetku
- zgoraj desno je temen del, ki ga je premalo, da bi vplival pozitivno na posnetek, torej bi bilo bolje da ga ni.
- oko je sicer dobro ujeto, vendar je na nekoliko nerodnem mestu v fotografiji - malo levo in nižje bi bilo bolje.

Sicer pa - nadaljuj, vidim, da nisi samo pogledal in škljocnil, zato si na pravi poti.

LP

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.