Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.304
10.608
113
ja moja napaka, eyefish je extreme...no v glavnem, mislim pac tole,, širokokotnost da dramatičnost sliki

cat

Fizikalc
3. sep 2007
903
53
28
Še en moj petkov hunt. Mogoče sem z osvetlitvijo malo pretiraval (6s), ampak za prvič bo OK

strela.jpg

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Super fotke
cheer.gif

Še nekaj frišnega:

(pa še ena ironična - pri prvi fotki sem res ene pol ure skakal okoli panja, okoli miljone čebel, postavljam fleše vse lepo in prav in mi pač kmalu zmanjka baterij, tako da sem kar hitro zaključil. Vesel, da sem odšel brez enega pika stran od panja sem že kar lepo oddaljen pa me kar naenkrat dve čebeli usekata v nogo
hysterical-1.gif
).
No drugače je šlo tukaj zgolj za preizkušanje nove opreme
cheer.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
mah svašta sem čaral. Tako z AF kot manual, pa en fleš od spredaj enega od strani, ko sem naredil par "uspešnih" fotk mi je pa baterije zmanjakl
rolleyes-1.gif
tako da se nisem mogel še kaj več igrati. Tale mislim da je z AF. Dokler zadeve nisem osvetljeval s fleši je bla živa jeba pol je pa nekako šlo. Mal me je motilo samo ozadje, pa sem videl ko sem bil v odhajanju da bi bilo iz druge strani panov bolje, kjer je ozadje svetlejše, tako da bi se čebele še bolje videle. Vglavnem se bom verjetno še vrnil na tole foro slikat ker se da še veliko več ven zvleči.
(Pentax k10d + 50-135 2.8 SDM + fleš FA 540)

No tole sem pa še par dni nazaj testiral Raynoxa 250. Zadeva je res močna k sto mater, fokusiranje je pa še najlažje z premikanjem aparata, saj je globina ostrine hitro le milimeter ali dva.

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.923
10.651
113
kod Džej-Zija
Prva je res huda.
cheer.gif
Tudi ideja sama je odlična, prav vidiš avtocesto čebel, ko nosijo robo v panj. Za zadnjo z raynoxom pa blendo malo bolj zapri, zato jo imaš. f/22 ali f/32 je ravno prav za take podvige. Sicer sem pa pristaš namenskih makro objektivov. Njihove ostrine zlepa ne presežeš.

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Evo pa sem še stopo v en svet športne fotografije in to je nogomet. Prva nogometna tekma na kateri sem bil sploh prisoten in hkrati tudi prva na kateri sem bil fotografsko prisoten. Nogomet mi ni najbolj pri srcu ampak iz fotografskega vidika je tako kot vsak šport zakon
smile-1.gif
. Nekaj fotk .

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Danes sem se spet mejčkn igral, tako s fotoaparatom kot PS...
smile-1.gif

Kritike so dobrodošle
write.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Nogomet je zelo luškan za fotkat, prineses si stolček, lepo škljocaš pa gofljaš z ostalimi fotografi...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.