Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hja ... jeba je s temi hitrimi objektivi, ker če ti lepo hitro sledi oz. ostri - še hitreje fali ...
wink-1.gif

skratka, pri ene parih se mi zdi, da ti je ušel fokus, zelena meni niti ni problematična, bi se pa strinjal:

edini dve res dobri, v tvojem stilu, da se pravilno izrazim, sta 5531, mi je full huda - sem najprej mislil reči, "škoda da nisi pustil spredaj prostora", pa mi je potem ravno zarad tega postala užitna.

ter, seveda, 5447, ta je zmagovalna v tej seriji.
wink-1.gif

dobr lens maš - naštudiraj ga, spoznaj u nulo, pa boš vidu čudeže ... tudi jaz sem moral full sigmo naštudirat - samo upam, da ko pride s servisa, da bo delala tako kot mora - AF je namrej odpovedal poslušnost - ravno tisto, s čimer sem bil pri njej najbolj zadovoljen.

Matejka

Pripravnik
26. feb 2008
152
0
16
Hei!

Evo spet ena fotka bo dolgem casu...

Tole je v bistvu osvetljeno le z eno malo rocno lucko, me pa ful moti odsev na kozarcu pa zal mi je, da je samo cvetek v fokusu. A je ksn fin nacin da se resim odseva al tuki samo photoshop pomaga? Ker priznam.. pri photoshopu sem ful lena
redface-1.gif

Lp, Mateja

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
malo studijske fotografije, da sprobam objektiv tudi na portretih....oster oster oster ampak malo se še lovim ker je proti prej (5.6) zelo malo dofa (2.8) :D

2714676410_53e81c6e01.jpg

2714678044_53b50febcb.jpg

Nazadnje urejeno:

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Malce sem se lovil okrog današnjega sončnega mrka. Bemo, ni ratalo, kot sem pričakoval.
crazy1.gif

Zdaj vsaj vem, na kaj moram naslednjič paziti. Če bo še kdaj kakšen mrk in lepo vreme.
evil.gif

mrk2.jpg

mrk5.jpg

lp
Dolfe

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Dobr si jo stisnil
tongue-1.gif

Sicer mi je pri prvi malce preveč popeglana koža, pri drugi me pa malenkost izraz moti mislim mal preveč je vidno zaigran..no v končni fazi sta obe fotki zelo kulturni, tako da kar tako naprej pa še kakšno objavi (pa naslednjič fotke reži še kakšnih 20cm nižje
grin1.gif
)

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Z DIN 10.
Sicer pa cifra sploh ni pomembna. Važno je, da nekoliko zmanša moč svetlobe. Potem pa itak na fotkiču narediš po svoje. Z blendo, časom in ISO.

lp

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
ja res je malo reveč zaigrano ampak malo sem se poigral v foto studiu pa ga sprobal. sej naslednič bo boljše. imam pa ta teden v planu par fotošutingov in bom potem seveda poročal.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.