Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
better, sam tle mi pa kompozicija šepa, oz. tudi obraza je še vedno premalo ...
tongue-1.gif

če zakrivaš nekako obraz, potem moraš to nekako nakazat, ne vem, da se drži za šild od kape ali kaj podobnega, potem ima smisel, zakaj je obraz zakrit, tako pa deluje stvar ... nedokončana, sorry za izraz, ampak tudi šlampasta ...
redface-1.gif

Matejka

Pripravnik
26. feb 2008
152
0
16
Torej bomo ponavljali vajo. Upam da bojo tile vagoni še tam
smile-1.gif
.
Včasih ful težko ocenim svojo fotko, zato ful hvala za uporaben feedback!
grin1.gif

Lp, Mateja

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Moram rečt, da je tale Canonova 50-ka f\1.8 za borih 100 eur sposobna precej ostrine (brez stativa slikano).

Sem nalašč pustil na 2k pixlov širine.

Nazadnje urejeno:

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
uuu, boga mi, tole je pa luštno ostro.
smile-1.gif
kolikšen krop pa je to (če sploh - sprašujem zato, ker vidim nekaj malega šuma, pa da malo vidim, kaj vse zmore ta beštija)

Izrez je narejen le v pokončen format, morda še kakšnih 10% spodaj. Sem pa bil s podatkom o aparatu malo premalo konkreten - v tem primeru je bil Panasonic montiran na spektiv Zeiss 85t*FL, razdalja do žabona (ki ga btw nisem mogel ujeti med napihovanjem) pa je bila kakšnih 10m.

@ynos: super posnetek, neverjetno kaj naredi barva stolpa cerkve na Kodeljevem! Vidim pa, da nas je kar nekaj "moščanov" tukaj
wink-1.gif

piXi

Pripravnik
20. avg 2008
244
0
16
primozfidersek.blogspot.com
naravoslovna fotografija in se pri tem ne poslužujem post produkcije ( dovoljeno je minimalno ) čeprav tvoja sploh ne izgleda napačna , da neboš narobe razmel ,

v bistvu mi je všeč, original verzija, ker ima nekoliko drugačen pridih, kaj pa vem
smile-1.gif
100 ludi 100 ... :D

lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.