XXI Zimske olimpijske igre, Vancouver

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Mene je pa šokiral dobitnik srebra, Ivica Kosteliæ, ki se je v izjavi za RTVSLO matral s slovenščino.
zmaga.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Mene je pa šokiral dobitnik srebra, Ivica Kosteliæ, ki se je v izjavi za RTVSLO matral s slovenščino.
zmaga.gif
Sej vedno govori slovensko

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Mu je šlo tako slabo?

Ne zato. Nisem navajen, da se južni sosedje trudijo z našim jezikom. Nekateri živijo pri nas že desetletja, pa trdijo da ne razumejo.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kosteliæ in Fak govorita lepo slovenščino. In za razliko od večine hrvatov, ju tudi ni sram pokazat svoje znanje.

Je pa res da že od malih nog trenirata večinoma v Slo.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kosteliæ in Fak govorita lepo slovenščino. In za razliko od večine hrvatov, ju tudi ni sram pokazat svoje znanje.

Je pa res da že od malih nog trenirata večinoma v Slo.

Tole si pa hudo krivico naredil Faku. Njegova slovenščina je res dobra, Ivo se pa precej lovi. Pa ni bil to point. Meni je važno, da se vsaj trudi.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Najprej se mi je čudno zdelo, zakaj so vsi danes v službi tok tečni...aja, spet nobene medalje za jodlarje v smučanju
evil.gif

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Govorim o tem:
Ni zmožna, ni sposobna, ni v takšni formi bla bla bla....
Ko pa potem odsmuča tako kot zna in osvoji srebro, pa:
Bravo, zdaj pa še zlata medalja bla bla bla...

Ja, to je zraven vsega ostalega tipično slovenceljstvo, seveda se pa tipičen slovencelj v tem ne bo prepoznal...

Tudi ta Tinin stavek veliko pove o tem, kar sem napisal v prejšnjih in v tem postu:
Boriš se za to, treniraš za to, veliko ljudi vate ne verjame, ti pa verjameš in na koncu sta se mi ta vložek in trud obrestovala. Res je težko, ampak zdaj je vse poplačano in sem vesela.

Pa ne da se mi kregat in debatirat na to temo, ki je že itak tisoč krat prežvečena...
rolleyes-1.gif

Podpis pod vsako besedo.

DiegoPele

Pripravnik
3. dec 2009
47
0
6
Glede na karakter Tine in motivacijo, ne dvomim, da bo šla na progo brez kalkulacij in zadržkov ter napadala 1. mesto. To je prava miselnost in želim je veliko sreče danes. Verjamem, da zanjo šteje samo kolajna, kar je tudi pravilno, 4. mesto na OI pač ne šteje nič.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Mislim da bo danes posnetek hokeja Kanada- Rusija..... za ljubitelje hokeja je ogled te tekme must have
smile-1.gif
kanadčani so se norca naredli iz rusov. Ena najboljših tekem kar sem jih kdaj videl, pa sem kar nekaj hokeja že pogledal.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Mislim da bo danes posnetek hokeja Kanada- Rusija..... za ljubitelje hokeja je ogled te tekme must have
smile-1.gif
kanadčani so se norca naredli iz rusov. Ena najboljših tekem kar sem jih kdaj videl, pa sem kar nekaj hokeja že pogledal.

Takoj ko pridem domov, zalaufam štacuno.
evil.gif
Sem pogledal USA:CAN pa ne dvomim, da je CAN:RUS še precej boljša tekma. Mene je tak izid kar šokiral.