Glede na to ta je Xiomi dobra roba....daš raje pod statistiko...nesrečen slučaj....Idi k enemu prostemu serviserju in plačaj popravilo ali pa vrži v smeti , pa daj med stroške izobraževanja.
Glede na to ta je Xiomi dobra roba....daš raje pod statistiko...nesrečen slučaj....Idi k enemu prostemu serviserju in plačaj popravilo ali pa vrži v smeti , pa daj med stroške izobraževanja.
Dobro, v familiji kupljenih 5 Xiaomijev iz kitajske in vsi delajo v nulo, tako da res nesrečen slučaj. Ne rabim moralcev, je šola za vnaprej. Skušam rešiti trenutno težavo. Sem pisal na nek Aliexpress support, poslal screenshote pogovora s prodajalcem in baje da v 48h dobim odgovor.
Ko kliknem na telefonsko, zacne klicati. Na poco F1 imam na desni puscici zgodovino, tukaj pa mi zacne takoj klicat.Klikneš na telefonsko in na desni strani izbereš zgodovina
Greš na zadnje klice in klikneš na številko in ne na slušalko desno in nato zgodovinaKo kliknem na telefonsko, zacne klicati. Na poco F1 imam na desni puscici zgodovino, tukaj pa mi zacne takoj klicat.
Tudi ce kliknem desno zgoraj, ni zgodovine.
WTF
SpregledalA to si od kolega telefonsko javno objavu?
Hvala za pomocGreš na zadnje klice in klikneš na številko in ne na slušalko desno in nato zgodovina
Plačevanje s telefonom - Google pay.Kako uporaben - kje? - se vam zdi NFC?
Imaš tudi informacijske table z vgrajenim NFC čipom, kjer dobiš potem preko telefona povezave na spletne strani z več informacijami. Seveda imajo te table lahko tudi QR kodo, ki se pa hitro obrabi in več ne deluje.Kako uporaben - kje? - se vam zdi NFC?
Uporaben je tudi, če imaš NFC žetone / ploščice...Imaš recimo ploščico nalimano doma / pisarni....Ko prideš tja, prisloniš telefon na ploščico in se ti na telefonu naredijo prednastavljene nastavitve....Kako uporaben - kje? - se vam zdi NFC?
za moj pralni stroj Candy, vsake kvatre ščekiram zdravje stroja, to je filtra,čistilni program, statistika pralnih programov...Kako uporaben - kje? - se vam zdi NFC?
LOL, in to brez da dejansko preveriš filter?za moj pralni stroj Candy, vsake kvatre ščekiram zdravje stroja, to je filtra,čistilni program, statistika pralnih programov...