Telefon se mora poslat na Kitajsko, saj so samo tam uradni servisi. Jaz sem ga kupil na Honorbuy. Torej, bi moral poslati njim, oni bi ga na Kitajsko in jaz bi lepo doma čičal pa čakal ne vem, koliko časa. To sem izvedel šele po nakupu. Garancija je mislim da 1 leto. Na telefonu sem imel najprej MIUi 9 verzijo in mi je takoj ponudilo verzijo 10. Seveda sem takoj nadgradil - NAPAKA!!! Po nadgradnji mi notifikacije na Always zaslonu niso delovale (delovale so samo original vgrajene (torej, zgrešeni klic, SMS in MMS), vse ostale, katere si dodatno namestiš, na ugasnjenem zaslonu ni bilo obvestil. Ker sem ga hotel downgrejdat nazaj na 9 verzijo, sem izvedel, da se ne da, če imaš sedaj gor "stable" verzijo 10, če pa imaš "beta" verzijo 10, pa lahko. No, sicer verjamem, da se da narediti vse, vendar se mi resnici na ljubo ni dalo s tem ukvarjati. Slučajno je prišel prijatelj mimo, se zagrel za telefon, jaz sem mu povedal, da te "Push notifikacije" ne delajo, vendar njega to ni motilo, zato sem mu ga prodal. Telefon je špica, deluje super tekoče, samo kaj, ko zame manjka ključna funkcija in ta je, da mi vse notifikacije pokaže na "AOD-u", zato sem tudi na začetku teme to spraševal, če ima AOD
Potem sem šel po Samsunga Galaxy A8 2018, katerega sem imel sprva namen kupiti, vendar me je pač žal Xiaomi premamil. Škoda res, da so softwersko zajebal.