Mecool KM2 še imaš, ima boljše specse ko Mibox, sem zelo zadovoljen.Kakšne so razlike med alexo, miboxom in chromecastom? Pa tu na linku je out of stock.
Mecool KM2 še imaš, ima boljše specse ko Mibox, sem zelo zadovoljen.Kakšne so razlike med alexo, miboxom in chromecastom? Pa tu na linku je out of stock.
Drži, edino neko usb c razširitev rabiš za zunanji disk ali za kak gamepad če ne boš zgolj streaming-a uporabljal. Te žal niso poceni, takoj si ob dodatnih 30 in več eur.Tole je boljšeKlik
Kako je s Kodijem in android appi? Vse dela? Reklame zelo moteče?Za 45€ ti lahko jaz prodam popolnoma nov zapakiran Amazon Fire TV Stick 4K, na katerem vse deluje odlično in ne zavzame praktično nič prostora, napajanje tudi preverjeno na svojem deluje bp preko usb-ja iz televizorja
Za 45€ ti lahko jaz prodam popolnoma nov zapakiran Amazon Fire TV Stick 4K, na katerem vse deluje odlično in ne zavzame praktično nič prostora, napajanje tudi preverjeno na svojem deluje bp preko usb-ja iz televizorja
Mora bit android, da lahko naložim aplikacije po želji. Hvala za ponudbo.
Daš gor aptoide in imaš android aplikacije, jaz gor normalno laufam kodi-ja in precej lepše tekoče deluje kot MI tv stick.Mora bit android, da lahko naložim aplikacije po želji. Hvala za ponudbo.
Da ne odpiram nove teme bom kar tole ponucal.. Imam eno 65ko na katero po factory resetu ne morem nalozit youtube aplikacije.. Ne sprasujte me zakaj, pač ne gre..
Iščem en poceni box, da bo vrtel youtube in predvajal filme.
Budget je 50eur, preferiram banggood.
Hvala vsem.
Jaz imam tole gor in zadeva deluje.
USB C Hub to HDMI 4K Type C PD USB 3.0 2.0 Dock, Shop on Aliexpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com