Spamov naj se naj pač ne nagradi niti kaznuje. Meni je čist vseeno za tele ALT-e. Če jih mam al pa ne. Baš me briga za nek album, ki ga mam itak na netu brez plačila in neke dodatne vsebine. Internet je izjemno obsežen in brez večjih problemov dobim večino stvari tam, brez da bi se takrat ko se mi ne da pisala neke butaste kvazi pametne poste.
Raje vidim 500 smajlijev tipa
, če to predstavlja mnenje tega uporabnika, kot pa da berem posiljeno znanstveno-pametne poste in ponavljanje že 1000x napisanega. Če kaj sovražim je to pisanje samoumevnega in branje enih in istih argumentov. Si že prav predstavlja določene paciente tipa: "Jaz se tudi strinjam s tem kar so napisali __________, ___________, ____________, __________ in ___________ (vstavi poljubna imena), ker se mi zdi ful fajn vse skupi in ker___________, _________________, _______________, __________________ (tukaj copy/pastaš vse argumente, ki so jih že napisali predhodniki).
Imamo primerek popolnega posta, ustrezne dolžine z utemeljitvijo, točkovan z denimo 10 ALT-i. Ugotovili pa smo, da ta uporabnik ni povedal nič novega, ampak je umetno podaljševal enostaven stavek "Se podpišem/Se strinjam" s tem da je prepisal argumente večinskega mnenja.