wtf je ALT ??

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Poštne znamke bojo zastonj
smile-1.gif
.

Pretvorba v keš pa.. khm, no comment
smile-1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Eno vprašanje... Nekdo objavi post v Čveku, jaz nanj odgovorim, dobim določeno število ALTov. Potem pa moderator določi, da ta post spada v strokovni del foruma, kjer se pridobi več ALTov, ali se mi število ALTov ustrezno zviša? Ker če se ne, to do mene ni fer, ker naslednji, ki odgovarja v isti temi v drugem forumu dobi več altov kakor jaz. Tako, da sem ubistvu odvisen od moderatorjev, kako hitro bodo prestavljali teme.
In tudi na splošno mislim, da bodo moderatorji morali teme premikati zelo vestno in precej hitro, da bo zadeva fer do userjev.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.215
189
63
V primeru, da nekdo napise dolg post, dobi ALTe in ga pol zbrise, se mu brisejo ?
Drugace bojo nastali ALT nabijalci...
wink-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Kaj pa obratno?
confused-1.gif

Nekdo napiše kratek post, potem pa ugotovi, da je treba dodat še eno Vojno in mir - ampak čist vsebinsko ustrezno.

Se mu dodajo ALTi?
tongue-1.gif

Edit: Tko kt zdejle npr..
tongue-1.gif

Predlog - pustite te ALTe na miru, če pa morajo Modi brisat, naj se pa ALTi tistega posta odštejejo. Bo najbrž lažje programirat.

Nazadnje urejeno:

böc

Majstr
1. avg 2007
2.372
438
83
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:

Za enkrat samo rastejo, nič ne pada
smile-1.gif

Ni res, pravkar sem objavil prvi post tu in mi je #ALTov padlo z 100 na 95.
frown-1.gif

Nic ne stekam.

Mogoce, bi morali dodati moznost, da uporabnik ve zakaj je dobil/izgubil ALT-e.

No sedaj sem steknil, ker sem pripel datoteko sem izgubil 10 ALTov.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.452
146
63
Bod gorenc pa ne pripenjaj nic.

Ce bo kdo rabil pomoc,mu pac ne pomagaj ker to stane , oz mu poslji račun.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
BTW: sem punčka! Sem tudi nastavila profil na ženski spol, pa sem še vedno simpatizer.
cry12bpy.gif

Sorči, zdej vidim, da sem -ka.
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.123
10
38
Stuhtaj algoritem, ki bo vseboval spell checker in vsem nepismenim krepko trgal te alte!
grims-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
@ksz

Meni se zdi ideja dobra, saj bo z dodelavo lahko ALT postal zelo zanimiv feature foruma. Zvezdic jaz ne bi ukinil, bi pa uvedel nekaj sprememb - ocenjujejo lahko le frequent userji (recimo po 200 objavah in/ali 6 mesecih od registracije), uvedel bi oceno na decimalko ali pa od 1 do 10, ocene bi lahko spreminjali (nekomu si dal najvišjo oceno, potem pa si ugotovil, da je v bistvu R) itd. Vprašanje je, če je sploh smiselno dodelat sistem ali je lažje zadevo kar ugasnit in mirna bosna.
smile-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Zvezdice so joke.

Meni moje letijo v vse smeri - hujš kot borzni tečaji na black friday.
smile-1.gif

Nekaj dni je bilo sumljivo mirno, potem pa v pol ure - ko sem res celo bila prijazna - zbezljale.

Ampak tko je - in čist ok je, da je tko.

BWT: Bi bilo pa fino, če bi lahko koga ocenili večkrat - imam dolg seznam osebkov, ki bi jim iz
srce-1.gif

Nazadnje urejeno: