wtf je ALT ??

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.503
1.220
113
nekako me spominja da bo ta forum postal ko neka igrica?
grin1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Čeprav to ravno ni fer... Jupol je namenjen tudi dobrim stvarem. Tako da bomo naredili, da če je uporabljen jupol, se stanje na računu ne poveča/pomanjša.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.884
626
113
Ja lahko bi nekatere fore iz SecondLife spravil v forum ozr online skupnost. Valuta je že...

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
A že fehtaš?
grin1.gif

Sej ne bo problem s pufanjem...samo zanimalo me je če zadeva pač gre tudi v minus
wink-1.gif

Če se bo pa kriza bom pa pomislil na modro kuverto
tongue-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Citat:
Uporabnik HS2K pravi:
Kdo se je to spomnu, da mu prbijem 5 zvezdic! Odlična ideja! Pohvalno.
smile-1.gif

Moja betica, ki včerej zaradi JetLaga ni morala spat... Hehe, zvezdice pa se itak odpravljajo, ALTi bodo kot neke vrste nadomestilo zanje, le da ne bodo vidni ostalim uporabnikom (vsaj mislim, da je bolje tako, saj mi to na hitro deluje kot nekakšno kršenje zasebnosti).

HS2K

Pripravnik
23. jul 2007
251
0
16
Mi je čisto vseeno. Od mene si dobil 5 zvezdic, ker si si jih zaslužil.
smile-1.gif
Bravo majstr!

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Kdo od vas bo pa spremljal in bral vse post-e, da bo lahko talal ALTe? Ali bo to avtomatsko glede na ??? Če je od dolžine post-a odvisno potem bodo eni kar nekaj lapali pa limali noter, samo da dobijo ALTe?
tongue-1.gif

Ideja ni slaba samo odvisno al se bo ocenjevala kvaliteta in konstruktivnost ali kar nekaj tretjega.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.403
485
83
::1/128
Mislm da je to ql zadeva, upam sicer da nebjo eni pol kr neki nabijal poste sam za ALT-e, ampak mislm da je tud dobr da so zato "skriti" (vidni samo za uporabnika), ker zvezdice so bl tko, kšn te slabo ocen kr tko, al pa kšnmu kej rečš, nč slabga ne mislš pa ti rukne slabo oceno, je pa fajn da bo tud korist od teh ALT-ov, neki podobnga kot je že na nekaterih tujih straneh, kje lahko z njohovimi točkami/denarjem pol dejansko kupš določene zadeve v njihovih internet shopih.
Zanimiva ideja je da bi se dal pol titulo nabavt, al pa kej tazga.