Mene zanima kak kupit bolši tank. Zaj mam tisto jajco MS-1 do konca nadgrajeno, ne morem pa kupit boljšega oz. ni nikjer cene
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Mene zanima kak kupit bolši tank. Zaj mam tisto jajco MS-1 do konca nadgrajeno, ne morem pa kupit boljšega oz. ni nikjer cene
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Saj se lahko "financiraš" s tankom iz nižjih tierov?
Sicer pa kako drugi igrate - imate vedno samo en tank ali obdržite tudi "stare"?
Ali pri vsakem tanku vedno razvijete vse nadgradnje ali probate čimhitreje priti do naslednjega nivoja?
Jaz imam trenutno PzKpfw 38, manjka mi še nekaj sto XP za razvoj naslednjega tankca.
Tole je pa moje revš'na:
http://uc.worldoftanks.eu/uc/accounts/501351245-DrM007/
Citat:
Uporabnik Bossek pravi:
Kolikor sem jaz govoril s sodelavcem je malo tricky potem ko prideš naprej od tier 7 tankov. Če nimaš premium accounta greš skoraj vedno v minus razen če nimaš res dobre igre. Sam metek je tako drag, popravilo tanka je drago.....
Pa še nekako prepočasi pridobivaš XP za nadgradnje.
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Bossek pravi:
Kolikor sem jaz govoril s sodelavcem je malo tricky potem ko prideš naprej od tier 7 tankov. Če nimaš premium accounta greš skoraj vedno v minus razen če nimaš res dobre igre. Sam metek je tako drag, popravilo tanka je drago.....
Že Tier 6 in 7 tanki imajo topove kjer naboj stane okoli 1000 in več. Na KV3 sem po eni igri odmontiral top in ga zamenjal z navadnim. Na t29 pa ne vem če mi kaj drugega sploh preostane kot pa da raziščem in zmontiram top kjer naboji pridejo 1000-1500.
Citat:
Uporabnik WHITESNAKE pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Bossek pravi:
Že Tier 6 in 7 tanki imajo topove kjer naboj stane okoli 1000 in več. Na KV3 sem po eni igri odmontiral top in ga zamenjal z navadnim. Na t29 pa ne vem če mi kaj drugega sploh preostane kot pa da raziščem in zmontiram top kjer naboji pridejo 1000-1500.
Ja, že na KV 155mm naboji stanejo tam okoli 850 čeprav se dnar kar lepo kopiči...
Citat:
Uporabnik Bossek pravi:
oh ko bi prej vedel, ga še ne bi kupil....sedaj pa prepozna, t25 že strela na polno