Windows Phone 8

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Mislim da ima SGS3
smile-1.gif

Pa kaj je res tisto kar pišejo,.novi ringtoni samo preko marketplaca? Jaooo, kak lahk pr taki osnovi spet pogrnejo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
ajfouna sem imel vedno jailbrejkanga, pa predelanga do nerazpoznavnosti
grin1.gif

zdaj imam Ass3, kjer imam zaenkrat se veselje se drkat z romi pa UI lookom
grin1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Mislim da ima SGS3
smile-1.gif

Pa kaj je res tisto kar pišejo,.novi ringtoni samo preko marketplaca? Jaooo, kak lahk pr taki osnovi spet pogrnejo.

Tole je pomoje fajn namerno, da se striže ovce.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
ajfouna sem imel vedno jailbrejkanga, pa predelanga do nerazpoznavnosti
grin1.gif

zdaj imam Ass3, kjer imam zaenkrat se veselje se drkat z romi pa UI lookom
grin1.gif

Saj te bo s časom minilo, potem boš pa v moji koži ko ne vem kaj bi imel. Se trudi ostati na enem teleofnu kar se da dolgo, pa jih še vedno menjam prepogosto. Zdaj sem se zaklel da bo SGS 3 dober za vsaj kakšno leto, kar je pri meni že pravi podvig. Upam da mi uspe
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Čist prav....fakin Bieber za ringtone in ostalo sranje.
stupid-1.gif

Jaz bi vam to komplet onemogoču.
evil.gif

Kar se pa igranja tiče, pa vam zavidam, da mate čas za take "bedarije" v lajfu.
tongue-1.gif
Zajle me še veseli, da bom WP8 "moral" malce skonfigurirat, sam bom pomoje res vse spedenu v parih urcah, pol pa ima da dela in služi svojemu namenu.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Zakva bedarije? Jebiga, hobi je. Isti UI gledat cel let, uzas..
tongue-1.gif

wp8 bos skonektal z google accountom, pa bo 80% dela narjenga.. brezveze.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Mah, Androida imam nastavljenega komplet v 15 minutah, ker sistem poznam na pamet. iOS, WP in ostali mi pa žal ne ustrezajo. Sem pa probal vse. Ima pa WP8 velik potencial in komaj čakam da ga sprobam v živo.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Mja...z windows live accountom pa res!
rolleyes-1.gif

Ko sem menjal WP7 telefona, sem mel novega "spedenanega" v ene 15minutkah.
tongue-1.gif

Saj mene tud mal srbi...zdajle za praznike nekaj rabim, pa dobim jutri Nexus-a 7 za punco. Me mal boli, ker igrce nabija na Lumii, tk da bo napredek, pa še js bom mel novo igračo.
cheer.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Haha, še dobr da mamo puncam kej podturit. Mene že Nexus 10 mal srbi sam mi ne bo pustila, ker sm se komi do super ugodnega iPada 2 dokopal
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Tole pa je za mene en velik fail:

Citat:

This one is huge: developers can now have their apps communicate with other third-party apps. This means that if one app has to hand you off to another to offer relevant content, it can do so. For instance, a Yelp app could launch your favorite GPS navigation app in order to provide you with step-by-step directions on how to get to that Mexican restaurant with all the rave reviews.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
WTF kva teb ni jasn?
hysterical-1.gif

Kaj je to fail? Da bodo appi predobri? Bojo mel preveč funkcionalnosti? Bodo kot se zagre vdelani v OS?
shocked-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ne...ne piše. Nikakor mi ni jasno kako je to fail.

Daj mal razloži, ker sklepam, da ti ne dojameš kaj zgoraj piše.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Zgoraj piše, da si recimo Yelp lahko pomaga z nokia drive/navigonom/bing maps in ti pokaže pot očitno direkt v yelpu.Še vedno si podprl razvijalca, ko si kupil app, katerega pa lahko "uporabljaš" še iz druge aplikacije.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.248
7.048
113
Meni je to seveda super, a bojim se, da bi koga odvrnilo od razvoja aplikacije, vsaj zdaj...v začetni fazi, ko WP8 ravno ne slovi "industry's top". Čez 1 leto, ko pa bo WP8 nad ios in androidom, pa se bodo itak grebli vsi
wink-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sorry...ni ti jasno, kaj to pomeni za razvijalca in kaj za sistem.

To je nekaj, kar bi "moral" imet že WP7 oz. vsak sistem, vendar se niso upali oz. se ne upajo, ker so appi lahko manj kvalitetni oz. hroščasti, če kaj zafukajo developerji. Zdjale na WP7 skoraj niso mogli zafukat, sodelovanja med appi ni blo.

Ta funkcionalnost ni en dodatek kar tako, ampak je nekaj povsem nujnega, da se WP8 sploh proda par 100k kosov in da kdo sploh napiše app.

Podobno je na desktopu, kjer bo MS !!MORAL!!!! omogočit dostop, do vseh njihovih cloud in sharing storitev. Razvijalec ne bo po svoje doktoriral in zajebal neke dele appa, ampak bo samo uporabil default rešitev od MSja, odlično delujočo, standardno in bo mel ta del appa narjen v minutah.

Pomisli, da bi vsak program v winsih imel svoj raziskovalec datotek....se pravi, da browsaš po fajlih in ima vsak program svojega. Greš open file pa se ti pri vsakem programu odpre popolnoma drugačen user interface.....kaos.