Windows Phone 10

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Jah OEMi imajo moč, če se bodo OEMi odločili da je en(Android) os dovolj za njihove zahteve potem pač tako bo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Dokler ne bo surface telefona, ne bo nič iz W10

dajte mi po domače povedat, kaj je to surface telefon, ker imam polna ušesa teh "jajc", surface gor in dol

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
surface je "linija" top shit HW izdelkov microsofta. Lani so predstavili laptop Surface Book ki je takoj požel uspeh, od prej pa je še tablica: https://www.microsoft.com/surface/en-us

Govori se tudi da imajo v načrtu neke vrste domač PC, ampak ne klasika, nekaj v stilu AIO pa touch...torej neke vrste povečana, nepremična, tablica
smile-1.gif

Torej se vse vrti okoli W10 in postavljajo naprave okoli tega, manjka tako še samo telefon.

I

Izbrisan uporabnik #488

za tale surface so vrste v Sloveniji? najbrž ga tu sploh ni možno kupit
smile-1.gif

verjetno spet nek eksotičen šit

s telefoni so pa pušnili takoj, ko na njih več ne piše Nokia

tole lumio bom imel "do konca" pol pa da vidimo, morda bo treba na iOS

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
eh pri nas itak ne...

iOS zna bit kul ja, android je pa groza, kjerkoli mam nameščenega mi pije živce
smile-1.gif

Sam imam v planu nabaviti surface tablico, ko bo čas za menjavo, ampak v tem primeru je malo neumno imeti dve platformi. Da pa bi tudi na tablici šel na iOS pa si ne morem zamišljat
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

razen če bo Nokia spet naredila pošten telefon, so neke napovedi

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Dvomim, da bo na microsoft platformi, potem pa si spet tam, super telefon a jebeni OS (android), doma pa še imaš tablico/PC kjer laufa windows in ne vem zakaj bi hodil drugam, seveda pa vse zavisi od uporabnika.

Pa tudi drugače dvomim, če bi nokia naredila telefon in pa microsoft svojega, da bi slednji bil slabši. Če gledaš surface tablico in surface laptopa sodita v sam vrh kar se tiče kvalitete in uporabnosti, ne vem če obstaja kaj boljšega v enakem cenovnem razredu.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
heh, moral bi videt kakšne bolj top shit modele, so lahko cene duple temu...kakšen vaio iz serije Z recimo...

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
jaz koristim SP4 cca 6 mesecev in zadeva dela. Saj tudi mora za ta denar in če bo surface phone nekaj podobnega ga tudi kupim. Zakaj....ker je vse povezano...pač imam rad enostavnost in dostopnost podatkov vsepovsod na vseh napravah....pač dobro uporabniško izkušnjo. Žal je tu ovira cena....ampak...

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Meni notebok za 250 eur tudi lepo dela, tak da
smile-1.gif

Glej, vsakemu svoje. Me veseli da ti zadeva špila in tudi jaz sem zadovoljen. Tako s fičakom ali npr ferrarijem se pripelješ od A do B, kar je bistveno, samo vožnja sama je pa drugačna. Hvalabogu da smo si različni!

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif

Zakaj pa imas potem motor ali pa avto... saj z biciklom ali pes ravno tako dalec prides
grims-1.gif

Slaba primerjava s kolesom.

Imam motor pa nima 200PS in imam avto, ki ni Ferrari.

Oba pa se z lahkoto peljeta v skladu z omejitvami.

Razumeš?
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif

Glej, vsakemu svoje. Me veseli da ti zadeva špila in tudi jaz sem zadovoljen. Tako s fičakom ali npr ferrarijem se pripelješ od A do B, kar je bistveno, samo vožnja sama je pa drugačna. Hvalabogu da smo si različni!

Clio je bolj udobe za vožnjo od Ferrarija
evil.gif

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Lahko greš od A do B tudi z MB ali Audi ali BMW. Saj pelješ se, ampak malo drugače, bistvena razlika je izgled avta. Enako je tukaj, prenosnik za 250€ dela glih tako kot tisti za 2500€ samo plastik fantastik je izgled proti tistemu za 2500€.

Apple ni drag več, ker ne uporabljajo več the best komponent in tanajmodernejših, te najdeš zdaj v HP, Dell, Asus... Še malo in bodo Apple prodajali skupaj s pralnim praškom.

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif

Clio je bolj udobe za vožnjo od Ferrarija
evil.gif

Pravi malomeščan si postal! Čestitam!
hysterical-1.gif