Windows Phone 10

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Vsecen. ☺
Kar bi pogresal je knof za slikanje.
Nisem zasledil cene. Kolk je, bo?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Sveže, drugačno. Trenutno samo na Japonskem
frown-1.gif

http://neo.nuans.jp/?lang=en

Saj mi je všeč, ampak vseeno upam, da ne bo nek vlki player se priključil in začel izdajat lastno WP linijo, vseeno bi rad videl da naredi m$ windows surface phone, te pa če ta projekt propade, naj dajo OEM izdelovalcem
smile-1.gif

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.103
-868
83
Novi operacijski sistem Windows 10 Postava Mobile 10.586,71

Izboljšave Windows Update.
Izboljšave na področju migracij podatkov in nastavitev za sporočila pri nadgradnji na Windows Phone 8.1.
API SensorCore zdaj podpira pravilno.
Izboljšanje odkrivanje microSD in nameščene aplikacije znotraj.
Microsoft Edge tudi izboljšave v PDF upodabljanje.
Bluetooth izboljšave v uporabi z avtom in Cortana Microsoft Band.
Izboljšave nalaganje zemljevidov.
Izboljšave Hitre nastavitve v centru za obveščanje.
Izboljšave in popravki napak iz Groove.
Izboljšano upravljanje z viri s poslušanjem glasbe, z neodgovorjenih klicih, s del'iride skenerjem in posodabljanje prenosi.
Odpravljene napake z nakupi v aplikacijah, sedaj deluje pravilno.
izboljšave kota otrok.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Na onedrive nimam prenesenih vseh fotografij. Kako bi forsiral osvezitev in prenos neprenesenih slik?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
WP8 ali WP10? Na WP10 je to zelo enostavno, greš v OneDrive aplikacijo in v settingsih (hamburger meni) poiščeš opcijo progress.. tam notri imaš vse elemente, ki se še niso prenesli in jih bodisi ročno prisiliš ali pa počakaš nekaj časa, se bodo sami prenesli.

Na WP8 mislim, da ni nekega načina, kar manjka oziroma se ni preneslo samo, moraš ti ročno tako, da fotke preneseš na PC in od tam na OneDrive ali pa z neko od File manager aplikacij na telefonu ročno poiščeš manjkajoče in jih preneseš.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
wp10, zato sem tudi dal sem
smile-1.gif

ok, nasel progress, sicer tudi ze prej, ko sem raziskoval
no, tam je vse prazno, manjka za cel mesec fotografij, pol spet nekaj je, pa spet ni itd.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Bi bilo možno, če si vmes kaj spreminjal nastavitve da se ali pa se ne prenašajo slike.. To se mi je zgodilo, se je pa po nekem času sam zbrihtal in v progres me je čakalo nekaj 10 slik za ročno potrdit.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Ma to me heca ze ena dva meseca...zdej pa bi po zadnjem updatu rad naredil hard reset in sem sel spet pogledat, ce se je kaj izboljsalo. Pa tudi dvomim, da se bo.
Nastavitev pa nisem nic spreminjal.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Potem pa kar s kakšno od file manager aplikacij na telefonu označiš slike, ki jih ni še preneslo in jih ročno preneseš. Ali pa prek računalnika, je mogoče malo bolj pregledno.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik WPT78 pravi:
Novi operacijski sistem Windows 10 Postava Mobile 10.586,71

Izboljšave Windows Update.
Izboljšave na področju migracij podatkov in nastavitev za sporočila pri nadgradnji na Windows Phone 8.1.
API SensorCore zdaj podpira pravilno.
Izboljšanje odkrivanje microSD in nameščene aplikacije znotraj.
Microsoft Edge tudi izboljšave v PDF upodabljanje.
Bluetooth izboljšave v uporabi z avtom in Cortana Microsoft Band.
Izboljšave nalaganje zemljevidov.
Izboljšave Hitre nastavitve v centru za obveščanje.
Izboljšave in popravki napak iz Groove.
Izboljšano upravljanje z viri s poslušanjem glasbe, z neodgovorjenih klicih, s del'iride skenerjem in posodabljanje prenosi.
Odpravljene napake z nakupi v aplikacijah, sedaj deluje pravilno.
izboljšave kota otrok.

Kaj je tole? Google translate?
smile-1.gif
:D

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.103
-868
83
Ni translate, je pa copy/paste iz slovenskega linka. Tukaj original:

Bug fixes

Performance and reliability improvements to Windows Update
Improvements to the migration of data profiles and messaging settings when upgrading from Windows Phone 8.1
SensorCore API’s are now upgraded correctly from Windows Phone 8.1
Detection of SD cards on boot and after insertion has been improved
File Explorer now handles the removal of an SD card when the default for apps or photos are set to SD
Improvements to PDF Rendering with Microsoft Edge
Improvements for Bluetooth when reconnecting already paired devices and cars
Improvements for turn by turn directions when using Cortana and with the Microsoft Band
Improvements to Settings when downloading offline Maps, and when changing Quick Settings
Fixes for DRM music playback issues when reinstalling Groove Music from the Windows Store
Local song collections are now imported into Groove Music more quickly
Device power improvements after listening to music, after missed phone calls when iris detection is disabled, and when downloading updates
In app purchases now work correctly when cellular data is disabled
Reliability improvements to Kids Corner

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Naredil hard reset na 1020. Prvic na W10 zgleda stvar zaenkrat vsaj priblizno OK. Restore postavi precej, mogoce celo vse appe na zaslon. V store pa se vse pocasi nalaga in updejta. Pri meni je vse to prvic.
smile-1.gif
Poprej je vedno nekaj manjkalo, ni delalo itd. Upam da bo tudi kasneje delovanje odlicno, brez napakic.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Dela komu data sense oz "štetje" prenesenih podatkov v LTE omrežju? Namreč če sem v 3G deluje lepo in šteje korektno. Ko pa preklopi na LTE pa nič več.