Citat:
Uporabnik darjan pravi:
No meni se zdi, da na 930 deluje idealno, bolje kot na 950, očitno so testirali na 930/1520, tako da kul iz tega vidika
Samo zdi se ti
Hehe
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
No meni se zdi, da na 930 deluje idealno, bolje kot na 950, očitno so testirali na 930/1520, tako da kul iz tega vidika
830 je bila kar ok glede baterije, nekaj podobnega kot 950 sedaj. Želim si da bi bila 950XL kot 1520-ka. Utopija al' realnost v bližnji prihodnosti ?Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Ne vem za 950, ampak na 925 se fajn pozna, 2 dni brez tezav, prej je bilo toliko maksimalno. Na 830 mislim da ni razlike sploh, 3 dni prej, 3 dni zdaj.
Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
Jaz zaenkrat lahko pri 950XL samo sanjam dva dni, no v letalskem načinu sigurno zdrži Drugače pa zjutraj ob 7:00 100%, zvečer ob 19:00 20-30%.
Uporaba: glance always on, konstanten wifi ali LTE, BT, NFC on, vsega skupaj morda 1h klicev, kakih 20 sporočil, sem pa tja pregledovanje twitterja, FB laufa v ozadju, morda 30-45min surfanja dnevno, 2 mail računa s push mailom, hey cortana prižgana. Windows hello off.
Baterija je zelo primerljiva z 930, težko rečem da je kaj boljša.
Citat:
Uporabnik goran1111 pravi:
Hm... To ti pa fajn žre baterijo. Jaz mam recimo glance na 30 sekund, wifi vedno vkloplen, LTE nimam, BT tud ne, lokacijo mam, klicev manj, smsov veliko več, FB laufa, gledam Twiter, novice, 3 maile, cortane nimam, heloo mam, vreme. Danes mi je recimo po 11 urah šlo 30%. Pa sem bil cel dan v roamingu. Pa maš zadnjo verzijo insiderja .63 ali uradno verzijo?
Bi pa še dodal, da se mi je pri Lumii 920 zelo poznalo na porabi, če sem izklopil mobilne podatke, ko sem bil na Wifiju. Kake dve, tri ure je držala verjetno več na W10M. Tega zdaj ne izklapljam več. Če bo to komu pomagalo če rabi več baterije...
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Jaz zaenkrat lahko pri 950XL samo sanjam dva dni, no v letalskem načinu sigurno zdrži Drugače pa zjutraj ob 7:00 100%, zvečer ob 19:00 20-30%.
Uporaba: glance always on, konstanten wifi ali LTE, BT, NFC on, vsega skupaj morda 1h klicev, kakih 20 sporočil, sem pa tja pregledovanje twitterja, FB laufa v ozadju, morda 30-45min surfanja dnevno, 2 mail računa s push mailom, hey cortana prižgana. Windows hello off.
Baterija je zelo primerljiva z 930, težko rečem da je kaj boljša.
Hvala za iskren odgovor
A to ga ekran toliko kuri, saj baterija ima več kot 3000 mAh ?
Jaz imam zadnjo verzijo insiderja .63. Uradna pa je .29 če se ne motim. Tu je pa velika razlika glede na to, kako je izdelek dokončan. Prenos podatkov imam vklopljen tudi v roamingu. Drugače res ne moreš primerjat porabe, se strinjam.Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:Uradno verzijo imam, ti? V roamingu meni tudi drži dlje ponavadi, če imam izklopljen prenos podatkov.
Citat:
Za primerjavo, zdaj čez vikend mi je baterija zdržala 29 ur, pustil sem, da se sprazni. Pa sem ga dosti uporabljal. Po občutku bi 920 v tem casu polnil dvakrat...
Citat:
Citat:
Za primerjavo, zdaj čez vikend mi je baterija zdržala 29 ur, pustil sem, da se sprazni. Pa sem ga dosti uporabljal. Po občutku bi 920 v tem casu polnil dvakrat...
Ta podatek mi je res neverjeten. Ker meni se obnaša popolnoma zelo podobno kot 930 in 920 prej. Sedaj pa ne vem, kaj delava drugače Ravnokar sem pogledal, imam še 85% baterije, s polnilca sem telefon vzel preh 2h in 43min.