To lahko pocnemo na v Apple ekosistemu ze dve leti. Plus klicemo, prenasamo obdelvanje dokumentov itdCitat:
Uporabnik dufus pravi:
na pcju lahko beres smsje s telefona, in obenem odpisujes? to sem cakal!
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
To lahko pocnemo na v Apple ekosistemu ze dve leti. Plus klicemo, prenasamo obdelvanje dokumentov itdCitat:
Uporabnik dufus pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Uporabnik dufus pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Uporabnik dufus pravi:
Citat:
Uporabnik dune pravi:
Ne gre se za to, da ne bi bil dovolj zmogljiv za poganjanje tipkovnice in eksternega monitorja. Vse to že lahko narediš sedaj. Meni je neumno to, da so mobilni procesorji optimizirani tako, da jih spdownclockajo, ugašajo core, ..., da bi zmanjšali porabo. To je že pri prenosnikih problem, kjer sta mobilna i5 in i7 precej manj zmogljiva od desktop verzij. Zato je verjetno ta prenosnik, ki ga imam sedaj zadnji. V prihodnje bom imel desktop in tablico. Prenosnik že sedaj sameva.
To pa seveda ni res.Citat:
Uporabnik Lecter pravi:
Ja smse itak ze kako desetletje posiljam s PCja, ce ze ravno sedim za njim. Berem jih pa nikoli na PCju. In kot pravim. Ni to neka funkcionalnost. Vsaj zame ne. Res ne pisem dokumentov v SMSe.
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Continuum funkcija je izredno uporabna zadeva in killer funkcija za vse poslovneže, svetovalce, profesorje ki imajo velikokrat predstavitve / seminarje / predavanja na različnih lokacijah. Potrebujejo le monitor / TV, ki je vedno na lokaciji, kjer so razne predstavitve in... svoj telefon, ki ga imajo tako vedno pri sebi. To je to. Nobenih ključkov, zajebancij z združljivostjo, nepodpiranjem sistemov, itd...
In še predstavitev Microsoft Continuum, da vemo o čem se pogovarjamo:
https://youtu.be/-oi1B9fjVs4
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
To pa seveda ni res.Citat:
Uporabnik Lecter pravi:
Ja smse itak ze kako desetletje posiljam s PCja, ce ze ravno sedim za njim. Berem jih pa nikoli na PCju. In kot pravim. Ni to neka funkcionalnost. Vsaj zame ne. Res ne pisem dokumentov v SMSe.
V Windows 10 in telefonom z Windows 10 gre za popolno sinhronizacijo telefona oz. SMS. To pomeni, da ko pošiljaš sms preko računalnika in dostopaš do sms preko računalnika, so podatki popolnoma enaki kot na telefonu. In tudi uporabnik, ko prejme SMS ni iz neke čudne cifre ampak, direktno poslan iz tvojega telefona. Grobo poenostavljeno - z računalnikom upravljaš svoj telefon.