Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
WP ni slaba zamisel, vendar nima aplikacij in to ga ubija in ga bo pokopalo.
Vedno se le za android in ios, mi pa nadrsamo.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Drugače pa...glede cortane...saj cortana ni le glasovna asistentka, v katerem primeru bi ti dal delno prav, da ni uporabna za našo lokacijo.
Dve njeni najbolj uporabni funkciji; quiet hours in pa opomnik glede na lokacijo. Ziher pa še obstaja kaj drugega, ki laufa tudi pri nas, in je uporabno. Mislim da opomnik za odhod na želeno lokacijo glede na trenutne cestne zastoje tudi laufa. Torej če je kje gužva, ti pa imaš sestanek ob 17h, te opomni da idi rajši prej, ker drugače lahko zamudiš...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jop, zato sem omenil. Sicer bi zelo pasala še funkcija "hey cortana", da bi kar lepo ji vse vokalno povedal, brez da odklepaš telefon.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
quiet hours je pa kaj?
da telefon počiva ponoči...ko tisti maček Tom, ko ga daš spat...
bodimo resni
Ne boš, ker bo developer moral android aplikacijo v Windows store dati da bo delalo.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
To je zanimivo, upam pa da bo delovalo.
Samo kak bo to zgledalo, da greš v google play store z w10 telefonom
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Drugače pa...glede cortane...saj cortana ni le glasovna asistentka, v katerem primeru bi ti dal delno prav, da ni uporabna za našo lokacijo.
Dve njeni najbolj uporabni funkciji; quiet hours in pa opomnik glede na lokacijo. Ziher pa še obstaja kaj drugega, ki laufa tudi pri nas, in je uporabno. Mislim da opomnik za odhod na želeno lokacijo glede na trenutne cestne zastoje tudi laufa. Torej če je kje gužva, ti pa imaš sestanek ob 17h, te opomni da idi rajši prej, ker drugače lahko zamudiš...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja, trenutno samo na 930 in pa ciglu 1520 al 1530, kar pa nima smisla zdaj kupovat in se mora počakat na nove modele.
Snecer, telefon avtomatsko izklopi vse zvoke v vnaprej določenem časovnem intervalu, poleg tega pa omogoča da telefon sam odpiše sms z nekim sporočilom, recimo "sem zaseden, pokličem kasneje", spusti skozi klice oseb, ki jih določiš (da te vedno žena dobi), lahko določiš da vsak ki te 3x zapored pokliče, "pride skozi"...itd...ni da ni. Edino kar ne omogoča, da bi se nastavilo avtomatski rules za vsak dan posebej, ali vsaj vikende.