Citat:
Uporabnik WPT78 pravi:
10.0.15063.726 , na voljo sedaj
Danes je spet vse crknilo.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ok, sedaj bom pa počasi živce izgubil.
Danes je cel imenik iz Lumie 950 izginil. Uporabljam sinhronizacijo preko outlook.com. Na spletni strani in v Outlook-u na računalniku je še vedno cel imenik.
Prikaz v imeniku na Lumii je vključen za ta račun in nič, PRAZNO.
Se je komu že to zgodilo in kako je rešil?
Poizkusil sem z izklopom sinhronizacije imenika, ampak ni pomagalo. Računa ne morem izbrisat, ker je glavni račun za Lumio, potem bi moral na novo varnostno kopijo stavit gor. Soft reset tudi ni pomagal.![]()
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Zakaj sam sebe ne odrešiš muk in opustiš to zgodovinsko relikvijo in presedlaš na zadnji krik tehnologije - androida?![]()
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Danes je spet vse crknilo.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ok, sedaj bom pa počasi živce izgubil.
Danes je cel imenik iz Lumie 950 izginil. Uporabljam sinhronizacijo preko outlook.com. Na spletni strani in v Outlook-u na računalniku je še vedno cel imenik.
Prikaz v imeniku na Lumii je vključen za ta račun in nič, PRAZNO.
Se je komu že to zgodilo in kako je rešil?
Poizkusil sem z izklopom sinhronizacije imenika, ampak ni pomagalo. Računa ne morem izbrisat, ker je glavni račun za Lumio, potem bi moral na novo varnostno kopijo stavit gor. Soft reset tudi ni pomagal.![]()
Sem naredil hard reset in spravil vse nazaj, imenik še vedno mrtev. Le ena oseba, ki sem jo dodal danes je v imeniku. Očitno bo treba počasi zaključit s tem...![]()
Citat:
Uporabnik alesn pravi:
Men se je v ponoči ravno tako izpraznil imenik. Microsoftov račun se noče sinhronizirat, prav tako tudi googlov. Sem danes že naročil Nokio 8. Dobim jo v sredo.
Aja, imam pa WP8.
Citat:
Uporabnik gorazdo pravi:
Meni se je zgodilo to konec prejšnjega tedna (WP10). V outlooku prestavi kontakte v mapo "your contacts -> stiki". Jaz sem jih izvozil iz ene druge mape (se mi zdi, da je bila še Hotmail contacts) in potem uvozil.
Hvala. Bom probal.Citat:
Uporabnik gorazdo pravi:
Citat:
Uporabnik alesn pravi:
Men se je v ponoči ravno tako izpraznil imenik. Microsoftov račun se noče sinhronizirat, prav tako tudi googlov. Sem danes že naročil Nokio 8. Dobim jo v sredo.
Aja, imam pa WP8.
Meni se je zgodilo to konec prejšnjega tedna (WP10). V outlooku prestavi kontakte v mapo "your contacts -> stiki". Jaz sem jih izvozil iz ene druge mape (se mi zdi, da je bila še Hotmail contacts) in potem uvozil.