Citat:
Uporabnik WPT78 pravi:
10.0.15063.726 , na voljo sedaj
Danes je spet vse crknilo.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ok, sedaj bom pa počasi živce izgubil.
Danes je cel imenik iz Lumie 950 izginil. Uporabljam sinhronizacijo preko outlook.com. Na spletni strani in v Outlook-u na računalniku je še vedno cel imenik.
Prikaz v imeniku na Lumii je vključen za ta račun in nič, PRAZNO.
Se je komu že to zgodilo in kako je rešil?
Poizkusil sem z izklopom sinhronizacije imenika, ampak ni pomagalo. Računa ne morem izbrisat, ker je glavni račun za Lumio, potem bi moral na novo varnostno kopijo stavit gor. Soft reset tudi ni pomagal.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Zakaj sam sebe ne odrešiš muk in opustiš to zgodovinsko relikvijo in presedlaš na zadnji krik tehnologije - androida?
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Danes je spet vse crknilo.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ok, sedaj bom pa počasi živce izgubil.
Danes je cel imenik iz Lumie 950 izginil. Uporabljam sinhronizacijo preko outlook.com. Na spletni strani in v Outlook-u na računalniku je še vedno cel imenik.
Prikaz v imeniku na Lumii je vključen za ta račun in nič, PRAZNO.
Se je komu že to zgodilo in kako je rešil?
Poizkusil sem z izklopom sinhronizacije imenika, ampak ni pomagalo. Računa ne morem izbrisat, ker je glavni račun za Lumio, potem bi moral na novo varnostno kopijo stavit gor. Soft reset tudi ni pomagal.
Sem naredil hard reset in spravil vse nazaj, imenik še vedno mrtev. Le ena oseba, ki sem jo dodal danes je v imeniku. Očitno bo treba počasi zaključit s tem...
Citat:
Uporabnik alesn pravi:
Men se je v ponoči ravno tako izpraznil imenik. Microsoftov račun se noče sinhronizirat, prav tako tudi googlov. Sem danes že naročil Nokio 8. Dobim jo v sredo.
Aja, imam pa WP8.
Citat:
Uporabnik gorazdo pravi:
Meni se je zgodilo to konec prejšnjega tedna (WP10). V outlooku prestavi kontakte v mapo "your contacts -> stiki". Jaz sem jih izvozil iz ene druge mape (se mi zdi, da je bila še Hotmail contacts) in potem uvozil.
Hvala. Bom probal.Citat:
Uporabnik gorazdo pravi:
Citat:
Uporabnik alesn pravi:
Men se je v ponoči ravno tako izpraznil imenik. Microsoftov račun se noče sinhronizirat, prav tako tudi googlov. Sem danes že naročil Nokio 8. Dobim jo v sredo.
Aja, imam pa WP8.
Meni se je zgodilo to konec prejšnjega tedna (WP10). V outlooku prestavi kontakte v mapo "your contacts -> stiki". Jaz sem jih izvozil iz ene druge mape (se mi zdi, da je bila še Hotmail contacts) in potem uvozil.