Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Po zadnji posodobitvi 10 na 640 mi noben app ki sem ga imel nalozenega ne dela vec ,ce jih hocem ponovno naloziti javi napako ? Ima se kdo tak problem ?
Probal ze veckrat ugasnit a ne pomaga nic, ne dela vec app baterija ,sitraffic,car scaner, gmaps, tvin....noben dodan app. Cudno da se samo meni dogaja po zadnjem updejtu ?
Kako zaboga spravit WIndows 10 na Lumio 640 dual sim?? Mučim se že ure pa mi ne uspe. Windows insider piše "no builds", Windows upgrade asistent piše, da za 640 Windows 10 ne obstaja, v nastavitvah pod posodobitve piše "vaš telefon je posodobljen".
Nekatere aplikacije sploh ne delajo več na 8.1 in je potrebno posodobit na Win10. Svaka čast Microsoftu, da ne more spacati skupaj enega usranega sistema za telefon kot se zagre in potem se čudijo zakaj imajo tako malo uporabnikov. Zdaj ni več drugega kot čakat očitno
Moja žena pogreša Messenger. Pravi, da ji je kar nehal delat. Sem pogledal in res. Ni podpore. A se da kaj narediti? A se da kaj narediti, da aplikacije za WP10 delajo na WP8.1?
Po urah in urah poskušanja sem spravil 10ko na Lumio. Ponastavitev na tovarniške podatke ni pomagala in sem šel za foro vpisat svoj email račun v Windows insider in po nekaj sekundah je bila posodobitev na voljo za prenos. Noben drug hotmail ni prijel, razen moj hotmail s katerim sem registriran po vsem Microsoft sranju. Po guglanju tujih forumov so bili ostali tudi uspešni s to rešitvijo.
@alesn ja aplikacijo lahko preneseš in nato dobiš sporočilo v messenger, da potrebuješ novejši sistem. Počasi znajo ugasnit še fb
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.