Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Dej napiš kaj več, kje se opazi ? Moja 640 lte dela zaenkrat super. Edino apn (mms-gprs) mi je pobrisal. Sem pol po končanem update resetirala cel telefon.
Nekatere aplikacije se kar zaprejo, npr. share slike v whatsapp, pa se kar sesuje. Ko gres v whatsapp in dodas sliko, pa gre. Zbujanje fotkica, direktno s knofom za slikanje iz standbya, aparat pa se kar resetira.
Pocasi se mi sestavlja po HR. Dal sem restore zadnjega back up-a, ampak ze sedaj vidim, da mi se vedno ne delajo notificationi za Outlook. To mi ni jasno. Kaksna ideja kaj lahko se storim?
Ali je kakšna varianta, da se tudi keyboard, ki ga uporabljaš pri telefoniranju prilagodi tako kot je na spodnji sliki. Številka 3 mi pri enoročni uporabi dela probleme, se bojim, da mi bo telefon padel.
Včeraj naredil HR, pa se mi gmail kontakti nočejo sinhronizirati nazaj. Odstranir račun ga še enkrat naložil pa isto. Koledar se sinhronizira kontakti pa ne. Komu kaj jasno?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.