Windows 10

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Potem pa sem razočaran nad uporabi na tablicah, ker 8.1 je imel to veliko lepše rešeno. Sploh ni več metro browserja al pa jaz ne vem uporabljam zadeve
smile-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Microsoft Edge je namesto Metro IE-ja. Metro IE- je bil tudi meni super na tablici, čisto nekaj drugega kot npr. Safari na iPadu.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Predvsem swajpe pogrešam v novem browserju, ker to da so tabi vedno zgoraj je potrata zaslona in v metro IE je bilo to super rešeno, samo svajp od spodaj gor in odprli so se tabi.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Kaj pa je s safarijem na ipadu narobe? Svetlobna leta pred metro ie-jem.

Hruška ni ok.
Hruska verjamem da ni ok, apple kot devices and software podjetje pa je vec kot ok. Sicer ni popoln, je pa precej pred ms...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Skos se kreša, malo tabov obdrži v ramu, pogosto strani naloži, ampak je cela stran siva - to me je precej živciralo in bi parkrat skoraj letela napava proti steni,... Skratka prehod iz iOS tablice na polno Win8.1 tablico je velik korak naprej. Razen pri bateriji, tisto je ipad boljši ja.

Nazadnje urejeno:

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Se ne spomnem kdaj mi je nazadnje safari crashnu al pa da ni nalozu strani, pa sm heavy user in zaenkrat se nism najdu bolse naprave za browsat na kavcu kot je ipad... Win 8.1 pa mi pijejo zivce vsak dan vsaj 8 ur. Ogabn sistem, pocasen, vec kt dva monitorja mu delata tezave, itd...

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
Win10 je OS.
Kaj je boljše z njim? So novi bolši drajverji za moje programe? A se stvar naloži v 1sekundi? A ma START
smile-1.gif
gumb! Daaaaaaaaa.
KAJ je bolše?

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Kaj pa je s safarijem na ipadu narobe? Svetlobna leta pred metro ie-jem.

Hruška ni ok.
Hruska verjamem da ni ok, apple kot devices and software podjetje pa je vec kot ok. Sicer ni popoln, je pa precej pred ms...

Enim so hruške všeč, drugim pač ne. Mnenje onih, ki jim je všeč gnilo sadje, velja kaj več od ostalih?

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Dokler je mnenje vsaj priblizno argumentirano, definitivno ne...

Religija in argumentirani dvom? Kaj pa vem, če je smiselno v istem stavku omenjati oboje.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Stran naloži, ker ko zapreš tab v predogledu vidiš vsebino strani, ampak ko odpreš tab je pa cela stran siva, to je Safari počel ves čas, pa je bil sistem vedno posodobljen. Na živce mi je šlo tudi, da ko namestiš YT app, da vsakič, ko odpreš link na YT se Safari zapre in odpre YT app (kar je neumno, če sem v brskalniku bi rad ostal v brskalniku, browsal naprej in poslušal zadevo v drugemu tabu v ozadju), sicer se to verjetno, da izklopit, ampak je zelo nadležno, da je to privzeto obnašanje, sem zato kar odstranil YT app. Kakšen splitscreen pa itak znanost za ios (do pred kratkim, ampak samo za nove naprave ali kako?).

Nazadnje urejeno:

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
To se je dogajalo pred air 2, zaradi varčevanja z ramom. Air 2 ima 2gb rama in se to ne dogaja več. Z ios9 bo dobil še split screen in picture in picture.

Za odpiranje youtube linkov v youtube appu je pa odgovoren google. To je nastavitev youtube appa. Enako za onemogočeno predvajanje v ozadju. To blokirajo iz očitnih razlogov tudi na androidu. Zopet, to bo odpravil ios9. PIP če prav razumem bi moral delovati tudi v starejših napravah.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Hm, pa back oz forward več ne dela, če potegneš po zaslonu s prsti, ko je E odprt, tako kot je to delovalo v IE metro. To tudi upam da dodajo v final verziji

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Hm, pa back oz forward več ne dela, če potegneš po zaslonu s prsti, ko je E odprt, tako kot je to delovalo v IE metro. To tudi upam da dodajo v final verziji

Vključi način za tablice
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ja, pa ne dela svajpanje, ko dam v tablet, spodaj izgine task bar oz tisti klasični z ikonami, neke druge razlike pa ne vidim?