Se po eni strani strinjam, po drugi pa mi je blo škoda denarja. To glede prižgane pcja mi ni problem, želel sem samo ležat na postli v drugi sobi in dostopat na net, msn, in zastojn upgrade inštaliranih programov na qteku.
Zdaj pa grem vse na novo naret.
Na qteku so vsi podatki izbrisani in zdaj vem, kaj in kako mora bit nastavljeno. Očitno je bila napaka na pcju.Ker je qtek(ko je bil bridge) kazal AP kot available, ko sem pa stisno konekt pa se je konektal.To je delalo. Tudi 2 programa sta to javila. Ko sem kasneje odstranil bridge, mi je na qteku že vedno kazalo moj AP kot available, konektat pa se nisem mogel več.
Na lan mreži nimam vpisanih ipjev, dns itd, ker imam vse vpisano na routerjevi intranet strani.
Ko namestim driver in software od wifi kartice se avtomatsko ustvari wirelles network. Kako le tega nastavit??
Ni mi problem it skozi nastavitve, ko se vkluči asusovo programje - zahteva sisd, enkripcijo, open mode pol pa se že konča. To je vse na izi. Problem je, ko imam vse to nastavljeno. Ne vem, kaj na vpišem v novo omrežje, tak ko je plac za ip, dns, net mask...
En majhnen tutorial, prosim.