Na test sem tudi jaz dobil to tablico in sicer iz čisto drugačnih razlogov kot večina tukaj. Kot je Janch v začetku napisal je izredno primerna za "poklicne" voznike - po moje je mislil predvsem tiste z diagonalo prednje šipe 2,5m+
Torej tablico sem en mesec testiral v avtodomu, kjer so potrebe (oči) in želje malo drugačne kot v osebnem avtu. S pomočjo tukajšnjih "razvijalcev"
sem naložil v začetku julija zadnji Primo, zemljevidi Navteq in TopMap, pa milijon POI točk (to se po navadi pokaže kot problem pri večini low-cost naprav, ker jih nenormalno upočasni).
Pa najprej k zadnjemu in najbolj kritiziranem: nosilec - res je, da nosilec prekrije gumbe za upravljanje glasnosti ali gumb za vklop v mojem primeru, ker imam zaradi kabla za polnjenje tablico "obrnjeno" na glavo oz. v drugo smer kot večina (gumbi spodaj), vendar sem ugotovil, da to ne vpliva na delovanje, čeprav so bili gumbi aktivni. Mogoče je krivo to, da nosilca nisem preveč stisnil skupaj, ampak ravno prav.
Drugače pa, nosilcu sem zamenjal del, ki pride na šipo, oz. v mojem primeru na "strop" (spodnjo stran postelje v ADju). Originalen je dosti prevelik in prekratek za moj namen. Za pritrditev sem uporabil eno originalno plastično samolepljivo ploščico od Beckerja (ni mi jasno zakaj to ni standardna oprema pri vseh navigacijah, saj pritrditev na šipo ni pri vseh vozilih optimalna) - ker visi s stropa, sem jo za ziher še privezal na ogledalo, pa ni bilo potrebe, ker kljub "odličnim" cestam drži kot privito!
Kar se delovanja tablice tiče ni pripomb, gladko in hitro. V celem mesecu se je samo dvakrat zgodilo, da je iGO iskal satelite okoli minuto ali več, drugače vedno v par sekundah; izračuni hitri, v glavnem ni kaj kritizirat.
Zaradi namestitve je tudi svetilnost zaslona optimalna in čitljivost odlična. Edina majhna zamera gre jakosti zvočnika, ki je za "starega merđota" malo pretiha.
Evo to je to, glede na to, da so trenutno na super akciji po 105€ (cca) ni kaj razmišljat.