WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
ksz
Ima že kdo WAYTEQ XTAB-50 GPS? Zanima me, kakšni so nosilci in kako je viden ekran na soncu.

Če bi imel še kamero, bi bila to zame idealna izbira.

@Uvoznik, vzamete staro za novo?
cool-1.gif

Zoho

Pripravnik
6. apr 2012
33
0
6
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
ksz
Ima že kdo WAYTEQ XTAB-50 GPS? Zanima me, kakšni so nosilci in kako je viden ekran na soncu.

Če bi imel še kamero, bi bila to zame idealna izbira.

@Uvoznik, vzamete staro za novo?
cool-1.gif

Pozdrav !

Zaenkrat si ga lastim 1 teden in na žalost še ni bilo časa za pravi preizkus. Prvi vtisi so odlični, dobro viden ekran, lep dizajn. Zadeva je zelo solidno odzivna in združuje posamezne funkcionalnosti tablice in GPS naprave. Meni je idealna, ker mi na poti omogoča tudi povezavo z internetom in pregled mailov itd(kjer je to mogoče seveda).
Seveda nestrpno čakam na IGO Primo za Android prav tako pa na Janchev popolen review.
cheer.gif

Več pa, ko zadevo dodobra stestiram tudi na cesti !
LP

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Pohiti malo s tem revivom, da lahko začnem prodajat X990.
cool-1.gif

Kaj je z nosilcem in polnilcem? Je nosilec dovolj močan? Kaj pa tresenje med vožnjo? Je isti kot pri X990? Original polnilci na X990 so mi crkovali kot po tekočem traku. Zdaj uporabljam Garminov polnilec in ni več problemov.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Saj bom no...:)
tako me za čas matra zadnje dni, da sploh ne pridem zraven. Nosilec je skoraj identičen kot na ostalih modelih, po mojih izkušnjah zelo kvaliteten in s čvrstim oprijemom. Normalno reguliraš naklone v vse smeri, nato ga učvrtiš po želi. Tresenja nisem opazil. Zaenkrat tudi nisem imel problemov s polnilcem - tudi na splošno, saj imam še model x960 in pred tem x990 in z nobenim ni bilo nobenih težav.

me je pa presenetil nov dizajn, saj na xtabu ni več nikjer Wayteq logo napisa na sprednji strani ohišja, zelo zanimivo, da so se madžari odločili za tak marketinški "spodrsljaj". Je pa ohišje za moj okus lepo, saj ima srebrno alu obrobo, kar daje napravi sodoben in atraktiven videz. Zaslon je iz kaljenega stekla, in se že na otip precej razlikuje od ostalih modelov - v pozitivnem smislu seveda. Ok..ostalo v reviewu..
smile-1.gif

tavmat

Zelenc'
9. jun 2011
6
0
1
Gorenjska
Zdravo, vsak čas bo eno leto, odkar sem nabavil X960BT in s Janchevo pomočjo naložil Primo 1.2. Z navigacijo sem prezadovoljen, deluje brez problemov.
Rabil bi navodila in vse kar je potrebno za nadgradnjo oz. zamenjavo na Primo 2.0. V primeru, da obstaja še kaj novega za posodobit, bi tudi prosil, če me opozorite.

Hvala in LP

Nazadnje uredil moderator:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
a nehaš tok spamat? :D

Registriran od: 09.06.2011
Sporočil: 3

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
@Jado - zdaj bi bil pa že čas, da zamenjaš tudi ti svoj mlinček?
smile-1.gif

xtab-50 je na zalogi
smile-1.gif

tavmat

Zelenc'
9. jun 2011
6
0
1
Gorenjska
Citat:
Uporabnik tavmat pravi:
Zdravo, vsak čas bo eno leto, odkar sem nabavil X960BT in s Janchevo pomočjo naložil Primo 1.2. Z navigacijo sem prezadovoljen, deluje brez problemov.
Rabil bi navodila in vse kar je potrebno za nadgradnjo oz. zamenjavo na Primo 2.0. V primeru, da obstaja še kaj novega za posodobit, bi tudi prosil, če me opozorite.

Hvala in LP

Anyone????

ahladi

Pripravnik
13. nov 2009
43
0
6
A bi lahko še jst zaprosil za isto stvar kot sta zaprosila tavmat in esid (lahko mi kdo od vaju posreduje naprej, kar je vama janch, al pa če mi kar ti janch pošlješ)

Hvala

nevidni

Zelenc'
11. jun 2012
1
0
1
Tudi jaz bi potreboval kakšno smernico za inštalacijo navigacije. Najboljše varianta za tovornjaka
smile-1.gif

Hvala.