WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
[feature]
signpost_coloring=1
tunnel_guidance=0

kaj to naredi? :D

signpost_coloring=1
za lepši videz - realno obarva prikazne tabele na AC (plave, zelene...), v nasprotnem primeru so vse table v isti barvi. No mogoče so to v novejših verzijah prima že po defaultu omogočili, nisem pa ziher, niti nisem preizkušal. Pač te vrstice še vedno štejem v "it's a must" v sys datoteki.

tunnel_guidance=0
onemogoči vodenje v tunelu, saj je bil to pogostokrat vzrok za krešanje prima v tunelih.

Citat:
kaj moraš že pri unsupported voice narest?

daš v sys:
[sound]
csv_voice_enabled=1

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Danes sem nalagal gor POI nevarne odseke (.../content/userdata/POI)
Zanima pa me, ali lahko te POI "skonvertiram" kot "opozorilo ob točkah na nevarnost" (da mi pol kaže "!" za nevaren odsek na mapi)?
Oziroma, če se lahko gor dajo dodatne ikone za POI (nekaj bolj živega)?
cheer.gif

dugi

Fizikalc
2. sep 2011
227
46
28
ljubljana
Hvala Janchu za poslane potrebne strati za namestitev igo primo na mojo novo navigacijo wayteq x960bt.
V teh dneh sem jo dodobra stestiral in deluje odlično ter sem zelo zadovoljen.
Naložil sem mape teleatlas za evropo in topmap za balkan oz ex-yu.
Priporočam tudi ostalim.

P.S. Kdaj pa so nadgradnje oz.kako se izvedejo?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
@Nejc_L
No such thing!
ne-ne-1.gif
Tovrstna opozorila so implementirana izključno v .FDA datoteki za posamično državo in ne moreš jih dodajat. Glede drugačnih ikon, pa je morda opcija v kakšnem izmed skinov, vendar me osebno noben drug ni tako pritegnil kot GJ-AK, ki pa žal nima te možnosti.

@dugi
nadgrajujejo se v glavnem zemljevidi, po enakom postopku kot si se že verjetno sprakticiral, torej copy/paste. Kar pa se tiče programske opreme (Primo) pa samo sledi forumu in vse ti bo kristalno jasno. Trenutno čakamo na novo verzijo Prima 2.0.

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Mam en hud problem in bi prosil za pomoč.

Danes sem se malo igral z navigacijo, poskusil sem z Janch-ovo pomočjo naložit gor Garmin XT, da mal topo stestiram.
redface-1.gif

Ni šli lih po planih, garmin ni in ni hotel delat (Application Garmin.exe encountered a serious problem and must shut down).
13.gif

Potem zaženem Ozija, napiše isto (zamenjaj garmi.exe s OziExplorerCE.exe). Me je kr šokiralo, ko prej pa mi je delal.
Formatiram kartico, naložim Primota pa Ozija, vendar se pri obeh napiše isto sporočilo.
Dam vse na Default, resetiram, nič boljše.
Opazim v System Resource, da je v Flashu used space: 1mb (prej je blo skoz 0)

Tak da moj sklep je, da se je nekaj gor zapisalo, pa tisto pol ne "dovoli", da bi se kaj zagnalo.
17758-icon_confused.gif

Če ima kdo kakšen predlog, nasvet, bilo kaj, ga prosim za pomoč.
1300111-neimenovana.JPG

Priponke

• 1300111-neimenovana.JPG
    1300111-neimenovana.JPG
    30,2 KB · Ogledi: 261

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
po mojem ni druge, kot da ponovno naložiš firmware za svojo x990: http://www.wayteq.si/cms.php?id_cms=9
tako bo še najbolj sigurno, saj se ti je po mojem nekaj sfižilo v samem registru.

edit: uradni link je mrtev, sem ti uploadal na megaupload: http://www.megaupload.com/?d=WP1704CS

odraraj in kopiraj vse fajle na prazno SD. Nato vstavi sd v napravo in jo resetiraj. sledi navodilom. Pazi, da bo baterija med posodabljnjem polna, še bolje pa je, da imaš napravo kar na napajanju. Postopek nadgradnje traja cc 5 min.

Nazadnje urejeno:

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Isto. Žal ne pomaga, primo NE dela.
jezen.gif

Edit: V Flashu je isto 1mb uporabljen. Mal brskal po ResidentFlash\DumpFiles in opazil, da so to neke datoteke not še iz avgusta (Ime mape je lepo datum).
Al obstaja možnost to stvar nekot formatirat al kaj podobnega. Al pa da zbrišem nekatere datoteke, ki jih tud drugi not nimate.

Nazadnje urejeno:

Titan1

Pripravnik
30. dec 2009
94
3
6
Katere datoteke maš v mapi extradumpfiles.Pa kaj maš to za eno datoteko mp3list.yfpl.Asi mel na kartici tut muziko?

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
@Janch
Kaj naj zaženem, ikono GPS? (ne pomaga)
Edit: tudi če zaženem primota, isto neče.

@Titan1
Muziko sem mel, vendar že nekaj časa ne več
(se opravičujem za belino pod sliko, slikar drugače ne dela
redface-1.gif
)
1300242-dump.JPG

Priponke

• 1300242-dump.JPG
    1300242-dump.JPG
    26,1 KB · Ogledi: 265
Nazadnje urejeno:

Titan1

Pripravnik
30. dec 2009
94
3
6
Tisto mp3 datoteko zbriši ker je ne rabis.Tele mape ki si jih prilimal naredi copy past potem ji pa vse zbriši.Oatati ti mora samo mapa
extradump files in to prazna.

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Mapa DumpFile se pojavi samo v ms ActiveSync načinu (glej sliko)
Za mass storage pa je slika par postov gor.

Zdaj pa kaj točno zbrišem, da nebom kaj zaj.... Vsebino DumpFile, še kaj?
1300252-Active.JPG

Priponke

• 1300252-Active.JPG
    1300252-Active.JPG
    23,3 KB · Ogledi: 245

Titan1

Pripravnik
30. dec 2009
94
3
6
Zdej maš dve mapi dump files pa extra dump files.V dumps files maš teh dvanajst map ki si ji prej prlimal.Kaj maš pa v mapi
extra dump files?

Titan1

Pripravnik
30. dec 2009
94
3
6
Zdej pa pejt v navigacii na explorer pa zažen ikono gps.Ko se ti odprejo mape pejt gor na orodno vrstico pod view in tam boš našel opcjo da se ti prikažejo skrite datoteke.Pol pa poglej kaj imaš v mapah dump file in extra dump file.Pa da nebi slučajno kej brisal ven.

Nejc_L

Pripravnik
18. feb 2011
317
18
18
Sl. Bistrica
Šel v Explorer in zagnal explorerja. Dal da vidim skrite datoteke in zaščitene.
ExtraDumpFiles je prazna
DumpFiles so pa že 3 mape z današnjim datumom not, v vsaki mapi pa je datoteka s končnico .kdmp
Poleg tega pa je v ResidentFlashu se datoteke gpsparaX.bin (x on 0 do 3)

Titan1

Pripravnik
30. dec 2009
94
3
6
DumpFiles so pa že 3 mape z današnjim datumom not, v vsaki mapi pa je datoteka s končnico .kdmp
Zdej pa nared spet copy past in si tiste tri mape skopiraj na računalnik nato jih pa pobrisi iz mape dumpfiles.
Pa še neki če primota zaganjaš iz sd kartice zbriši mapo save v primotu in nato spet zaženi primota iz sd kartice.