Walter Wolf napoveduje protiudarec

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Neuromancer pravi:
Wolf je nameraval kupit Lamborghini, vendar do posla ni prišlo.

http://goo.gl/DbB1s

Wolf je bil lastnik pri Lambonu več o tem kdaj drugič

ja definitivno jebil... zdaj koliko je imel to je druga pesem...

je pa res da nima vec toliko kot je imel ampak za nase kekce se vedno dovolj da se lahk norca dela iz njih

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Wolf je svoje premoženje razdelil svojim potomcem, nekaj 100milijonov so ga pa stali tudi blokirani računi v EU.

Ima pa nek ranč nekje v J.Ameriki vreden 20mUSD, če se ne motim.

To je povedal v oddaji resnica, lahko pa da sem kaj pomešal, ker sem že predčasom gledal.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Zanimivo branje.

Hvala!
cheer.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.474
113
Poiskal sem si mehanika, Nemca, ker Nemci so za te stvari najboljši, pisal se je Rudi Lenart, in sem ga privlekel, da je porihtal te stare mašine. Potem smo jih lepo poštrihali, dva meseca smo delali dan in noč, dokler ni prišel cenilec zavarovalnice in sem mu jaz, ki sem bil takrat v Kanadi precej znan zaradi smučanja in dirkanja, rekel: »Mi bi to radi zavarovali za toliko in toliko.« Rekel je: »U, benti,« ampak je naredil tako, kot smo hoteli. Podarili smo mu Fischerjeve smuči in je pač malo več ocenil, kot je bilo vse skupaj vredno. In s tisto cenitvijo smo leteli na banko, jo pokazali in dobili na zavarovalnino za opremo kredit v njeni dvakratni vrednosti. Vredna pa ni bila pol tistega. (smeh)

grims-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ja zgleda človek kova zidar. včasih ko je vse gospodarstvo gor šlo je šel tudi on... pa to, da je premiejevo hčerko poročil mu tudi ni škodilo...
fletno mu je bilo če je druge nategoval, ko pa so njega tako je bil pa problem.

mk20

Pripravnik
10. okt 2007
102
5
18
Torej, če se hočeš znebiti stricev iz ozadja, samo Wolfa pospraviš, pa potem njegov hitman pospravi vse strice s seznama? A ta človek dela samomor ali kaj? Zdaj ga bodo hoteli pospravit ne strici (ti se bojijo za svoje riti, če wolf izgine), ampak njihovi nasprotniki?

A je tip dobro premislil svoje besede?
evil.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik mk20 pravi:
Torej, če se hočeš znebiti stricev iz ozadja, samo Wolfa pospraviš, pa potem njegov hitman pospravi vse strice s seznama? A ta človek dela samomor ali kaj? Zdaj ga bodo hoteli pospravit ne strici (ti se bojijo za svoje riti, če wolf izgine), ampak njihovi nasprotniki?

A je tip dobro premislil svoje besede?
evil.gif
Ko že po filmsko razmišljaš, njihovi nasprotniki imajo pa verjetno notarsko overjeno potrdilo, da niso na tem seznamu??

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
''S tem naftnim biznisom sem toliko zaslužil, da sem dal garancije tovarni avtomobilov Lamborghini, da je lahko nastal countach (sloviti dvanajstvaljni cestni dirkalnik, op. p.) in sem imel popoln nadzor nad firmo. Ko sem pa hotel z lamborghinijem na dirke, so štrajkali proti meni. »Potem vas pa k… gleda,« sem rekel in odprl svojo firmo Walter Wolf's engeenering.''

Zgleda je še tam bil stric iz ozadja
wink-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.474
113

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
A črnogradenj gradov svojih izvoljencev, ki so postale legalne pa ne upaš linkat? Se strinjam, da je tole problem, ampak bodi objektiven.