Walter Wolf napoveduje protiudarec

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
off:

Kako je ta tip sploh kdaj blizu F1 prišel mi ne bo nikoli jasno. Gobezdalo švercersko.
bonk.gif

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
wolf je car... pa ne zarad tega ker ga imam v oddaljeni zlahti ampak zato ker scije na vse....

malokdo ve da je wolfi bil glavni akter 91 ga leta ko je to rabla robo ... se manj ljudi ve da je v hrvaski vojni odigral veliko vlogo...

dejstvoje da morda posle ki jih je delal niso ravno ponosa vredni ampak tudi taki ljudje morajo biti zato da se nekatere stvari obrnejo v pravo smer

in wolfi misim da je edn redkih ki lahko spravi nase strice iz ozadja na kolena...

ker pa je poslovnez se zna zgodit da bo nekdo skasljal nekaj dinarckov in bo molcal...ampak mislim da nebo poceni...

kok ze ma stefka v brazliji dnarja?
evil.gif

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
off:

Kako je ta tip sploh kdaj blizu F1 prišel mi ne bo nikoli jasno. Gobezdalo švercersko.
bonk.gif

to svercersko gobezdao je melo vcasih tolk dnarja da je razmisljalo kr o nakupu cele formule 1

in to gobezdalo je prislo v formulo iz nic kupil je propadlo mostvo dalnardit avto ne vem cigave motorje so meli in takoj postal prvak... iz nic na vrh v eni sezoni..l

aja tak by the way je bil latnik tovarne lamborghini...

nekje v mb je stal en temnomoder diablo ki je bil narjen samo za njegain je edinstven primerek na svetu mislimda tud z neko obupno konjenico... ki je cist ven iz serije... je pa v njegovem casu prilamborginiju bil izdelan cuntach.. v glavne ta nebulozni svercer je nekaj nardil v svojem zivljenju... in vse ni blo negativno....

z svojimi dejanji sloweniji ni nardil skode... kar za strice iz ozadja nebi mogli rect

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Ne bit tak očaran nad njim. Je dovolj že en idol v Sloveniji.

Pomembno je, da jo je stisnil na varno, ko je ugotovil, da mu njegove zveze ne morejo več jamčiti nedotakljivosti. Če pa kaj ima, pa naj kar napiše, bi bilo zanimivo brat. Upam +, da ga zdravje ne bo prej izdalo, ker je zadnje leto hudo bolan.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.396
113
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
Ne bit tak očaran nad njim. Je dovolj že en idol v Sloveniji.

Pomembno je, da jo je stisnil na varno, ko je ugotovil, da mu njegove zveze ne morejo več jamčiti nedotakljivosti. Če pa kaj ima, pa naj kar napiše, bi bilo zanimivo brat. Upam +, da ga zdravje ne bo prej izdalo, ker je zadnje leto hudo bolan.

Po vsej verjetnosti v Kanadi ni pijanih lovcev ki zadanejo kot snajperji.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Žal ne, mogoče če sem delno videl konkretno pa ne vem. Če se ne motim je nekdo takrat tudi nekaj javno gobezdal o nekih dokumentih in razkritju ali ne vem kaj že...skratka polno ljudi, ki imajo dokumente in gobcajo po medijih ampak pokaže pa nobeden. Dejansko se vidi koliko so neposobni, škoda da si tega ne priznajo, ker meni bi bilo sram hoditi po zemlji..

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:

nekje v mb je stal en temnomoder diablo ki je bil narjen samo za njegain je edinstven primerek na svetu mislimda tud z neko obupno konjenico... ki je cist ven iz serije... je pa v njegovem casu prilamborginiju bil izdelan cuntach.. v glavne ta nebulozni svercer je nekaj nardil v svojem zivljenju... in vse ni blo negativno....

...

http://en.wikipedia.org/wiki/Lamborghini_Countach#Walter_Wolf_Countach

To je vse kaj najde wiki, narejeni so bili trije countachi po njegovih specs. Da je bil kdaj lastnik same tovarne ni nikjer omenjeno in najbrž ne drži.

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Citat:

...

http://en.wikipedia.org/wiki/Lamborghini_Countach#Walter_Wolf_Countach

To je vse kaj najde wiki, narejeni so bili trije countachi po njegovih specs. Da je bil kdaj lastnik same tovarne ni nikjer omenjeno in najbrž ne drži.

glej ne vem točno ampak kok vem drži saj obstajajo slike nekih rodžakov in njega v tovarni in njegovi pisarni...

al je mel 100 delež al je bil samo delni lastnik to ti ne znam povedat...

nimam ga za idola... ampak z izjavami je vseeno car...
ko ga je pred kratkim ena novinarka vprašala kaj počne zdaj je odgovoril v pokvakani dupleščini da prodaje lokomotive za tajland... hehehe sem mislo da bom počil od smeha

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
Citat:

in to gobezdalo je prislo v formulo iz nic kupil je propadlo mostvo dalnardit avto ne vem cigave motorje so meli in takoj postal prvak... iz nic na vrh v eni sezoni..l

nikoli ni bil prvak. bili so drugi skupno (če gledamo sezono ekipe pod njegovim imenom) . so pa zmagali na prvi dirki. In tudi moštva ni kupil iz nič. ampak je bil že pred tem prisoten leto al dve kot solatnik druge ekipe.

nacek

Guru
13. okt 2012
2.960
606
113
v glavnem faca pa še svoje cigarete ima, kar pa sigurno alteraši nimamo
evil.gif

Nazadnje urejeno:

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.053
457
83
tam ko se terc po tori rola
Kakorkoli že obrnemo, tip kar nekaj ve. In ko mu bodo začeli gledati pod prste glede njegovega denarja (pa najsi bo zaslužen tako ali drugače), bo po moje kar o marsikomu povedal zanimive reči. Mislim, da so ta njegova nastopanja in namigovanja neko opozorilo pravim švercerjem, naj ga pustijo na miru. Sicer... bo zapel. Ampak to je le moje mnenje.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Če kaj ve, naj pove. A ni to v interesu javnosti? Zraven pa naj ga še kaznujejo, ker je o "tem" molčal toliko let in čakal, da bi informacije lahko izkoristil v lastne interese.

Naša politika in lobiji so take driske. Vsi vedo o vseh vse. Ampak so seveda tiho, ker imajo vsi prste pomočene. Patria je tako odmevna, da je očitno čas, da se kot protiudarec lansira neko deugo umazanijo, za katero se je itak vedelo že leta.

Kot bi vedel, da je sosed serijski morilec, pa bi ga prijavil čez 10 let, ko bi dobil kazen za prehitro vožnjo in bi se z informacijo o sosedu rad izognil tej kazni.

bonk.gif

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Ravno nisem na tekočem, ampak menim po kmečki logiki da so od tega posla imeli mnogi v vrhu in se ne bo nikoli prav razčistilo.

V bivši firmi, kjer sem delal, so tudi si vsi v poslovodstvu talal in so bili vsi srečni in ni nobeden kerga zajebal. Vsak pač dobi svoj del pogače...

V naši državi tak vsi kradejo, navadni delavci na najnižjem nivoju pa do vrha gor. Razlika je samo v vrednosti nakradenega. Eni mutijo za drobtinice, drugi pa za ohohoho

Sem delal že v kar nekaj firmah in vsepovsod je bilo tako.

Zelo žalostno! In zelo mi je žal, da sem se rodil v tej totalno pokvarjeni državi. Zdaj je gnilo, da smrdi do nebes.

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Aja, pa kaj je še zanimivo, tako mala država, komaj 2 mio prebivalcev, pizdarij na tisoče, afera na afero,...???

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
If you’re interested in Suzuki’s and the words rare, special and awesome appeal to you, then here is what you seek. Behold the Suzuki RG 500 Gamma Walter Wolf Edition:

Suzuki Walter Wolf Edition

Ce se malo pobrska po netu, bo tistim, ki jim ni jasno kako je uspel v F1 mogoce bolj jasno. Tip je mogoce nepoznan v Sloveniji, je pa poznan v svetu.

While Gamma 500′s are awesome and collectible in their own right, the Walter Wolf edition takes it up a notch (or three).

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Kakorkoli že obrnemo, tip kar nekaj ve. In ko mu bodo začeli gledati pod prste glede njegovega denarja (pa najsi bo zaslužen tako ali drugače), bo po moje kar o marsikomu povedal zanimive reči. Mislim, da so ta njegova nastopanja in namigovanja neko opozorilo pravim švercerjem, naj ga pustijo na miru. Sicer... bo zapel. Ampak to je le moje mnenje.
Ja kako misliš da boš Wolfu gledal pod prste ? Človeku z najmanj štirimi državljanstvi, bogato karjero ? Pa ja ne misliš da mu bo naša davčna dnar štela?
Osebno mislim da je tale wolf prevelik zalogaj za naše kekce, čeprav je res da je po moči samo še bleda senca pretekle moči.. Tudi finančno je menda precej izčrpan zato tudi ne napade na celi fronti