V glavnem po Ljubljani in okolici so ceste katastrofa. Ureja se nič očitno se pri sanacijah premalo dobi v žep
Se ureja. In potem na Alterju *****, ker so zaradi urejanja zapore ...V glavnem po Ljubljani in okolici so ceste katastrofa. Ureja se nič očitno se pri sanacijah premalo dobi v žep
Ja, zaveti mora z deli prej preden bo zakljucena obvoznica v jarsah in sneberje.Dobil sem odgovor od Mol, da se za prenovo Zaloške na tem kritičnem delu izbira izvajalec. Očitno se nekaj premika... Bomo videli, kaj točno se bo prenavljalo.
Glede bankin.Mal se zapelji po Ljubljanski občini. Ljubljana ni samo center in vpadnice. Še tisto kar naredijo pa ni kvalitetno. Očitno je nekdo preveč požrešen in gre potem denar drugam namesto v material. Da ne rečem o vzdrževanju bankin.
Sem veliko po MOL z avtom in kolesom. In je čisto OK v resnici, z izjemo nekaterih res v nebo vpijočih ulic/cest. Zaloška ni med njimi, vsaj ne tam nekje do Petrola v Zalogu, recimo.Mal se zapelji po Ljubljanski občini. Ljubljana ni samo center in vpadnice. Še tisto kar naredijo pa ni kvalitetno. Očitno je nekdo preveč požrešen in gre potem denar drugam namesto v material. Da ne rečem o vzdrževanju bankin.
Pa na druga dvorišča tudi, ker na koncu/začetku ulice je tudi nov asvalt.Asfalt ji je bil namenjen za preplastitev so porabili za ležečega. Potem pa ga je zmanjkalo
To si s plugom vse uničil.Jaz ne vem kje se nekateri vozijo toda ljubljanska občina ima v večini zanič vozne površine,bankine in robnike pri pločnikih.