težko se odločim kaj je slabš: asfalt al fotka
Jebala te fotka, saj ti nisem nage babe slikal. Bistvo si menda dojel iz fotke, ali?težko se odločim kaj je slabš: asfalt al fotka
sem dojel, nč se ne vid
če tko asfaltirajo k ti fotkaš, pol smo tm tm
To je to.Gradbinsko vzrževalna mafija zlizana z občinsko mafijo. Ne morem drugače rečt, ker na svojem dvorišču sigurno noben nebi tega delal, ko pa gre za javni denar pa se lahko igramo te igrice, odgovarja itak nihče.
Meni se ta cesta ne zdi tako uničena. Tam čez gozd je nov asfaltTakole mal, zbiramo, odseke, ki jih verjetno nikol ne bodo sanirali, dokler pač ne bo dejanski game over.
Recimo:
Odsek Pragersko - Kidričevo. Epiš
Cesta skozi Brunšvik - kr znak za v dolžini 1690 metrov vdrtine. Take površine so sicer povečini naseljih, ko prekopavajo za nekaj vsakih 10 metrov, pa se potem čez 3 dni posede. Obup od obupa.
Tam ja, kaj pa obvoznica mimo Pragerskega. Tisto je pa katastrofa.Meni se ta cesta ne zdi tako uničena. Tam čez gozd je nov asfalt
Prav tole bi naštelTakole mal, zbiramo, odseke, ki jih verjetno nikol ne bodo sanirali, dokler pač ne bo dejanski game over.
Recimo:
Odsek Pragersko - Kidričevo. Epiš
Cesta skozi Brunšvik - kr znak za v dolžini 1690 metrov vdrtine. Take površine so sicer povečini naseljih, ko prekopavajo za nekaj vsakih 10 metrov, pa se potem čez 3 dni posede. Obup od obupa.
Haha, ali pa se me naredi, kot je bilo nacrtovano.ja, ker če ostane, nimajo kaj s tem, gre na deponijo, pa tam vrzejo, pa potem zmeljejo al pa ne. Ceneje da enmu kar vgradijo na licu mesta.
ja več opcij.Haha, ali pa se me naredi, kot je bilo nacrtovano.
Ta cesta je kar nekaj zraven znaasfaltirala...
Zaloška je več ali manj na tak način zakrpana. Na kritičnih odsekih se pač vozi bolj proti sredi cestišča, če promet to dopušča. Če se ne motim, ima vzdrževanje cest po LJ že kar nekaj let nekdo iz republike Srbske, ki je prevzel KPL. Balkanska posla v svojem sijaju.