vzig na kable

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Saj je vrstni red vseen.
Razen če upoštevaš "maso ne na akumulator". Pol pa je že očitno. (pokalni plin....)
Pa kdo vas je najebal s tem pokalnim plinom?
hysterical-1.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Ocitno je bilo lepo v Banovcih,ker si mocno zelis nazaj
aplauz.gif

Glede pokalnega plina-meni je dobesedno pred nosom razneslo akumulator
tongue-1.gif

Akumulator sem dal na polnilec in cez nekaj casa sem se spomnil nekaj variti tam okoli-dobro,da sem imel masko za varjenje na glavi
d055.gif

Kdor ne verjame naj poizkusi-upam,da jo bo tako poceni odnesel kot jaz-unicena obleka,par opeklin(nedolzno) in vse orodje pospricano s kislino
rolleyes-1.gif

Pbutec

20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
aplauz.gif

Glede pokalnega plina-meni je dobesedno pred nosom razneslo akumulator
tongue-1.gif

Akumulator sem dal na polnilec in cez nekaj casa sem se spomnil nekaj variti tam okoli-dobro,da sem imel masko za varjenje na glavi
d055.gif

Kdor ne verjame naj poizkusi-upam,da jo bo tako poceni odnesel kot jaz-unicena obleka,par opeklin(nedolzno) in vse orodje pospricano s kislino
rolleyes-1.gif
In kaj ima to z vžigom avta na kable?
hysterical-1.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Kaj ima veze z vziganjem na kable ?
Verjetno ves,da se pri sklenitvi tokokroga zaiskri in v povezavi z vodikom in kisikom v primernemu razmerju napravi BUM
d055.gif

Sicer pa tudi sam se nisem slisal,da bi zaradi tega komu razneslo akumulator.

Pbutec

20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
aplauz.gif
Zato se pa reče alter.si, imaš pač 5 alterjev, pa z vsakim drugje prasko delaš.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Saj je vrstni red vseen.
Razen če upoštevaš "maso ne na akumulator". Pol pa je že očitno. (pokalni plin....)
Eh, se ne sekiram. Tisti vrstni red je definitivno preizkušen in ga bom še naprej uporabljal.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.923
113
pri taščici

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Jaz sem povedal postopek za primer zelo izpraznjene baterije, ki 100% dela in ga večkrat prakticiram pri delu. Stranke ponavadi samo povežejo s kabli in probajo vžgat, a baterija nima dovolj moči. Potem se pa vsi čudijo temu enostavnemu "triku" s hitrim polnjenjem baterije. Največkrat pa je problem v kablih samih, saj raja kupuje super-duper lepe kable na Petrol/OMW servisih, ki imajo v resnici 5cm izolacije in žico s presekom 0,5mm2.

To je pa res. Sem kupil kable na Petrolu ( zadnji izhod v sili
uf-1.gif

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.236
3
38
Jap, teli bauhaus, petrol etc kabli so dobri samo če jih priklopiš in zalaufaš avto, vmes skočiš na tri pire in ko prideš nazaj bo mogoče drug avto vžgal. Tudi sam sem jih zmodificiral s precej močnejšimi in sedaj delajo kakor morajo.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Najbolje jih je naredit doma. Kupis samo dobre kleme ceveljcke in kabel od mase za varilni aparat. Potem si naredis na poljubno dolzino, vsaj sam sem si naredil. Samo niso ravno za sabo vozit.