Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ne, stali smo kar lep čas. Podobno kot v kontra vsako popoldne pred Golovcem.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Podobno kot v kontra vsako popoldne pred Golovcem. Zjutraj redko vidim, da se stoji pred Golovcem tako drastično kot popoldne.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
V strnjeni relativno hitro premikajoči koloni se vsako jutro iz Grosuplja v LJ vozim že 15 let. Čim pride do kakršnekoli ovire zadeva stoji. In več kot očitno je popoldne več prometa skozi Golovec proti Rudniku , kot zjutraj. In v kontra smer je popoldne redko gužva, tko da ne vem, kam se zgubijo vsi ti Štajerci, Domžalčani, v kontra smer popoldne.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
upam da kdo ne misli, da na darsu zanalašč nagajajo? najbrž se tudi ni kar nekdo odločil in postvil količke amapk je bil za to en konkreten razlog (bi od novinarjev pričakoval da ga izvedo).
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Tu nista bila dva direkt na južno. Je kar isto sranje, le z rumenimi črtami namesto belih. Da bi kaj takega lahko delovalo, lahko pomisli le bebec.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Kdaj so zapirali desni pas z dolenjske tako, da sta bila potem dva pasova direkt na južno obvoznico (torej ekvivalent nekdanji vožnji čez dve črti)? Se ne spomnim, da bi tak test zaznal ...Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Kaj bom razložil? Da je večino časa gužva, ker se ne znajo zment na zožanju in niti slučajno zarad semaforja na staro Dolenjko? Da so poizkusno zapiral desni pas iz smeri dolenjske, pa ni pomagal? Gospod novinar še ni priznal zmote.
Fora je, ker se en sam pas nagužva od zožanja do tunela, zaprejo pa posledično tri. Edina trajna rešitev je širitev.
Aja, tule, kot berem neuspešno :
http://www.dars.si/Novice/Na_obmocju_razcepa_Malence_testno_spremenjena_prometna_ureditev__1463.aspx
Lahko napišeš članek na to temo in poprosiš še kakega novinarskega kolega, da skupno pobezate DARS v medijih, naj že končno najde dolgoročno rešitev problema.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Če bi bral, kar pišem, bi verjetno opazil, da sem že večkrat. Kolegi tudi. Ampak darsovci vse delajo samo zelo dolgoročno. "Dokler sem jaz v službi, bomo že nekako, da se ne bo videlo, da nimam pojma, za pol se mi pa je.be" sistem.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Hmm, kaj se dogaja dolenjcem tam okrog smarja sap?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kako imas ti pod oknom mi ie precej jasno ze dolgo. Za golovec se pizdim, ker so s popravkom naredili bistveno vecjo gneco. Razlog so si pa itak popolnoma izmislili, ker se nisem nasel statistike, ki bi pokazala da je to crna tocka.(pustmo zdaj ob strani tistih nekaj padalcev ki smo obcasno krsili predpise, ker se marsikje drugje se bistveno bolj kršijo pa se ni se nihce spodtaknil)
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Hmm, kaj se dogaja dolenjcem tam okrog smarja sap?