sjtv: najdi mi v slo AC kjer poteka promet ve čas 150 kmh! (pa da je to dovoljeno!),
Pa tudi če bi bilo dovoljeno lahko o taki hitrosti več km daleč lahko upaš samo ponoči.
To ti verjamem da bo SDI pri 150 žrl 8 litrov, samo potem še napiši koliko bo žrl punto ali pa clio 1.2 pri taki brzini. bo žrl magičnih 5?
Grem stavit da SDI pelje scat kliota ali puntota 60 v recimo vrhniški klanec!
SDI v cordobi zrihtam jaz (že ulavfanega 200+kkm, ti pa zrihtaj cliota ali puntota)
Da pa je golf 2 žrl 11 so morali biti pa res izjemni pogoji.
Tudi meni je Škoda letnik "74 žrla 30+ litrov ko sem bil star 16,17 let. Mogoče celo več, ampak tam je bil gas lahko na ON ali pa OFF.
Kolega je šel z G2 v monte carlo pa je bila poraba pod 5 litri.
Si predstavljaš kak unikat je bil na tistih ulicah
Največji štos pa je bil da so tovornjaki mimo njega pošteno leteli (štart Paris-dakar
) kljub temu da je tudi on šel 100+
Pa tudi če bi bilo dovoljeno lahko o taki hitrosti več km daleč lahko upaš samo ponoči.
To ti verjamem da bo SDI pri 150 žrl 8 litrov, samo potem še napiši koliko bo žrl punto ali pa clio 1.2 pri taki brzini. bo žrl magičnih 5?
Grem stavit da SDI pelje scat kliota ali puntota 60 v recimo vrhniški klanec!
SDI v cordobi zrihtam jaz (že ulavfanega 200+kkm, ti pa zrihtaj cliota ali puntota)
Da pa je golf 2 žrl 11 so morali biti pa res izjemni pogoji.
Tudi meni je Škoda letnik "74 žrla 30+ litrov ko sem bil star 16,17 let. Mogoče celo več, ampak tam je bil gas lahko na ON ali pa OFF.
Kolega je šel z G2 v monte carlo pa je bila poraba pod 5 litri.
Si predstavljaš kak unikat je bil na tistih ulicah
Največji štos pa je bil da so tovornjaki mimo njega pošteno leteli (štart Paris-dakar