Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Ne, pripelješ se s smrdljivo ropotojačo škatlo, ki nima nič skupnega z EURO normami, saj jaz nisem kaj dosti boljši, ker med drugim vozim pickupa s 3.0 dizlom, ampak če bi imel vsaj bencinsko alternativo bi jo kupil pa ne obstaja (pa ne mi sedaj RAMa predlagat).
Avto industrija je pred veliko spremembo in tam dizelsekega stroja ni.
Kar zajokal bom, ker nimam avta, ki izpolnjuje EURO 10 normo.Dokler je avto v skladu z zakonom, mi dol visi za norme.
Tudi jaz bi imel bencinarja z večjo prostornino, pa se mi ne zdi smiselen za vsakodnevno vožnjo.
Ti bo manj, ko se ne boš mogel več vozit s prestarim dizlom. To se bo zgodilo prej ali slej, vsaj v mestih. No, ponekod se je že ...
Ko že omenjaš mesta....to velja ponavadi za večja mesta, katera pa bi itak (po mojem mnenju) morala biti zaprta za promet, razen za javni promet (busi, metroji in ostala podobna prevozna sredstva). Potem ne bi bilo nobene gužve in brez problema bi prišel kamorkoli v kratkem času.
Vidiš kako se folk ***** po forumih, kako v LJ nikamor ne prideš z busom in ne vem kaj še vse. Ja itak da ne prideš, če so pa ravno oni in njim podobni vedno v avtomobilu in delajo gužvo busom. Zapret LJ za en teden (prepoved osebnih vozil), pa da vidimo kako hitro se kam pride...
Edini pameten predlog do sedaj.