To sem mislil
Je potem passat A6?
Audi A3 ima z golfom bistveno več skupnega, kot ima A6 z Passatom. A6 ima vzdolžno postavljen motor in mora biti že zato platforma precej drugačna. Enako velja za superba.
To sem mislil
Je potem passat A6?
No ja, lahko bi vgradili večjo baterijo in močnejši el.motor, da bi elektromotor k vožnji pripomogel vsaj toliko, kot pri Corolli Hybrid.
Tudi cenik je že izšel:
Zanimivosti in novosti - Porsche Inter Auto
Porsche Ljubljana, Verovškova, Maribor, Koper, Ptujska cesta. Največja ponudba rabljena, nova, službena vozila - Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Porsche.www.porscheinterauto.net
Potem bi bilo to klasičen hibrid, in ne mild hibrid. In cenovno bi se precej bolj poznalo. Mild hibrid tehnika je zamišljena tako, da se jo da v praktično vsak avto. Ker je res neumno, da avto jadra, pa ne ugasne motorja, na primer.No ja, lahko bi vgradili večjo baterijo in močnejši el.motor, da bi elektromotor k vožnji pripomogel vsaj toliko, kot pri Corolli Hybrid.
Tudi cenik je že izšel:
Zanimivosti in novosti - Porsche Inter Auto
Porsche Ljubljana, Verovškova, Maribor, Koper, Ptujska cesta. Največja ponudba rabljena, nova, službena vozila - Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Porsche.www.porscheinterauto.net
A pri teh novih golfih tudi stvari začnejo crkovati po koncu garancije oz. 2 leti?
Če ni na kabel, me ne zanimaSJTV1 , ko si že ravno zdaj tam: kako je z EA288 evo motorji? Ima to 12V mild hibridno tehnologijo ali to še pride? Recimo tale v Superbu (150ps)? Ali pa v Golfu8/Octavii/Leonu? Je/bo tudi vezano na menjalnik, kot pri bencinarjih?
Sem mislil napisat da je drag, potem sem šel pa gledat cenik Golfa 7,5 in vidim da je 2,0tdi DSG tudi 28 jurjev (v Highline opremi), tako da osemka niti ni veliko dražja (če se upošteva dodatna oprema).
tako je...avtomatik pa še kakšna pametna doplačila pa si tam in še več.Torej odstraniš štangico on kupiš amortizer na AliExpress in je vreden 30k €
Pa nisi se poglabljal v opremo, ampak veš da je za Golfa treba dat 30k €
Sicer pa če je kdo spregledal na prejšnji strani je bil že objavljen cenik in tehnični podatki: