Vstopnine za plaže na Obali ne bodo smeli več zara

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Začelo pa se je z plačljivimi tuši na obali za kopalce, to sem tasledil prvič lani v kampu v Ankaranu.Nerodno je tu da se je čez dan vedno kaj pokvarilo in tako sta imela eden ali dva vedno izpad nerodno za odrasle in tudi stariše ki svojih otrok in sebe niso mogli splahniti če pa so že so morali za to plačati in to večkrat dnevno tudi nanese nekaj. Kampisti imamo s tem manj problema ker imaš trakec na roki z katerim ti je tuš na raspolago v kabimah brezplačno, plaža je takoj zraven in to reši problem.
Kaj menim o plačljivem kopanju ? Na splošno proti, ker od tega je tudi odvisen drug del posla in sicer gostinstvo.Je pa kar nekaj na črno plaž kjer se lahko namakaš.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
V bistvu glede na razpravo v tej temi lahko mirno zaključimo, da smo pri trgovinah že poštekali, da je roba iz špina/hofra/lidla cist ok, pri morju pa nas še mal jebe nacionalni interes. To je po mojem še ostanek iz časov, ko smo bili še pod skupno streho in je bilo vse naše.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.299
7.066
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Za jest it je najbolje tja proti marini, tam je zraven hotela neka restavracija, če se ne motim se ji reče Morski Val imajo poceni in vsaj meni dobro hrano.

To je slabih 5min hoje v smeri od svetilnika proti centru.
bom enkrat pozoren, do sedaj sem na tisti promenadi bolj malo kdaj videl gnečo ob mizah. Pa ni važen letni čas. Rondo je bil solidno obiskan v času kosila tudi pozimi (lani, letos me ni bilo veliko v izoli)od strani domačinov.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.299
7.066
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Split
evil.gif

CRVENO1_572426S1.jpg
Sem šel prav iskat kaj je to zaena fotomontaža. Pa vidim da ni.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Pa sj na naši obala ie glih tak, ko bi bil v tujini, če ne bi blo obiskovalcev iz notranjosti Slovenije (s tem ne mislim Ljubljančanov
evil.gif
)slovenske besede skorajda ne bi slišal.