Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Ko smo ravno pri breskvah.
Ta isti jeben kmet, ki jo Fructalu proda po 30 centov, Sparu mogoče malo več in jo tam kupim za en evro, jo hoče meni direktno tam na njivi prodat za 2 evra po kili. Pa je ne rabi niti vozit niti nič. Kje pa je tu logika?
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Kakšno rešitev predlagaš?
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Zakaj jaz dobim za liter mleka 25 centov, v trgovini pa je koliko? In od tega moramo trije plačevati prispevke davkariji in prehraniti 70 glav živine.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Vem da me boste zdaj napadli ampak naj bo ker že sprašuješ predlagam uvedbo univerzalnega mesečnega dohodka za vse polnoletne državljane in to takšnega, da se bo dalo normalno živeti ne kake socialne miloščine. Predvidevam da je denarja za to več kot dovolj, dela je tudi zadosti le tisti ki se grebejo in na kup vlačijo gore denarja bi morali malo popustiti.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Vem da me boste zdaj napadli ampak naj bo ker že sprašuješ predlagam uvedbo univerzalnega mesečnega dohodka za vse polnoletne državljane in to takšnega, da se bo dalo normalno živeti ne kake socialne miloščine. Predvidevam da je denarja za to več kot dovolj, dela je tudi zadosti le tisti ki se grebejo in na kup vlačijo gore denarja bi morali malo popustiti.
V takem primeru isti hip v službi samo še na smrt lenarim, Ne morete me tako slabo plačat, kot lahko slabo delam. Pika.
In ker bi tako polea večina, bi šel sistem v k...
Malo poglej v zgodovino ...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
V takem primeru isti hip v službi samo še na smrt lenarim, Ne morete me tako slabo plačat, kot lahko slabo delam. Pika.
In ker bi tako polea večina, bi šel sistem v k...
Malo poglej v zgodovino ...
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Me prav zanima kako dolgo bi hodil v službo in delal čisto nič nič nič. V moji sedanji službi pride do občasnih izpadov dela (par uric recimo) in verjemi da ni prijetno biti v službi in delati nič....