Kaj to pomeni, da tudi uživate tu gori? Včeraj smo imeli malo smole v Geiranger, pa smo vseeno šli s trajektom v Hellesylt in se imeli lepo, danes šli s prikolo čez Trollstigen, največji smo bili gor.

Ni to plac za te neumnosti, že una FB grupa je polna teh trapastih debat. Vsak spravlja svojo ženo kamor jima paše, pa tud če v sosednjo občino šotorit, al pa na Hrvaško, al pa če za bajto na ležalnik. Vsak po svoje.Vsaj eden, ki ženo spravi še kam drugam, kot na Hrvaško...![]()
Jaz sem tudi mislil kako je težko, dokler nisem na švedskem v kampu srečal avstrijskega para, 70+, ki se je s prikolo in nissanom qasqaiem vračal z nordkapa. Še najbolj duhamorno je dva dneva sviranja avtoceste da prideš na sever.Ni to plac za te neumnosti, že una FB grupa je polna teh trapastih debat. Vsak spravlja svojo ženo kamor jima paše, pa tud če v sosednjo občino šotorit, al pa na Hrvaško, al pa če za bajto na ležalnik. Vsak po svoje.
Nazaj na temo. Spoštujem vsakega, ki se gre tole s prikolo, bistveno težje kot s kamperjem.
A je zajeban če sil? Ja vpraš jo kaj ji je na Trbovlcih všeč, pa zrihtej da nau več silo delala za v Trbovle it.Važn da žena ne sil skos v Trbovlje....
Kokr sem se prikole navrtel je mam dost. S kamperjem grem pa kamor hočeš.Jaz sem tudi mislil kako je težko, dokler nisem na švedskem v kampu srečal avstrijskega para, 70+, ki se je s prikolo in nissanom qasqaiem vračal z nordkapa. Še najbolj duhamorno je dva dneva sviranja avtoceste da prideš na sever.
Mi smo se šli to samo 1x, pa mi je bilo zadosti. Dolg avto in dolga prikola ni za kakšne ozke ulice. S kamperjem je pa bistveno lažje.Spoštujem vsakega, ki se gre tole s prikolo, bistveno težje kot s kamperjem.
Ali pa smarta na prikolici z kemperjem pelješPoanta prikole je, da jo parkiraš in greš potem z avtom na oglede ozkih ulic![]()