Vse o avtodomih in avtodomarstvu

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.640
3.658
113
Moj duo je zdržal 12 let. :aplauz: dokler me ni pošolal, da sem imel topel pir v hladilniku. Zdej imam nekaj od Goka. Za en cajt bo.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.890
4.071
113
:poreden:
126617.JPG
GOK Caramatic
80388.JPG
Cavagna

truma-duo-control-30mbar-8mm-10mm-gas-regulator-5575-p.jpg
Truma Duo Control

Nazadnje urejeno:

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.503
2.523
113
Poglej priponko 102680
Torej pripomoček iz debate ne prepreči praznenje! Ene ali druge jeklenke!
Omogoiči ti 1x preskok menjave jeklenke v gatah ali pidžami, kar ti je ljubše!!
In kaj sedaj? Če ti zmanjka plina v drugi jeklenki moraš menat v gatah. E ne boš, ker nimaš več kaj za menjat!
Ti omogoči avto javljanje stanja v zadnji jeklenki? Ne! Vedno moraš ročno poizvedbo narediti. Lahko pa se motim :)

Se pa ne nihče ne sprašuje, zakaj zmanjka plina glih ko ga rabiš - v gatah ponoči!!

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.890
4.071
113
Ker za tvojo priponko piše, da imamo težave z njo, prosim opiši kateri pripomoček te zanima.

Duo-neki (v ene 5 različnih variantah) ti pač prepreči nočno preklinjanje, dokler je ena (rezervna) jeklenka polna. Ko se prva sprazni in preklopi na drugo imaš od dva dni do dva/tri tedne časa (odvisno od letnega časa in porabe plina), da zamenjaš prvo jeklenko s polno in gre zgodba spet od začetka. Pri mojih avtodomih sem imel max. porabo plina med zimsko Skandinavijo ko sem v dobrih dveh tednih porabi 5 jeklenk, je pa bilo tudi -30°C.

Kakorkoli, Senso4s te opozori že pred izpraznjenjem prve jeklenke, poleg tega pa ti sproti pove za koliko časa imaš še plina ob taki porabi.

• Všeč mi je
Reactions: Car