Ti raj glej da boš bolj zagnan ko naslednjic pridem po kak rezervni delJst sem se ustavil pri pobegu in resetiranju....najbrž ga pol skvo z valarjem v kafano pride iskat pa resetira
A za dol dat rabiš inštrukcije?V celoti prebral, ker je dišalo po navodilih in da bom kaj več izvedel kako se "it kak mal bolj kinki seks", pa džabe. Click bait...
Bom...bom maržo navil....se bova prec bol zastopla!Ti raj glej da boš bolj zagnan ko naslednjic pridem po kak rezervni del![]()
Za primerjavo zapiskov. Cel lajf se učimo...umremo pa butasti.A za dol dat rabiš inštrukcije?
tu bi se pa tudi jaz pridružil debati.Imamo koga, ki je delal resnejšo predelavo kombi > bivalni kombi?
. Drugače pa bi rad slišal o "a ha!" momentih,
Zakaj mi vsi predelovalci s tem plinom "težijo"? A jaz kaj narobe razmišljam ali kako? Ker ga res nebi imel, ker ne vidim potrebe. Ogrevanje in topla voda je nafta, kuhališče pa indukcija. Baterije so danes relativno poceni, goveje juhe pa tudi nimam namena kuhati.in plinske meritve, oz. izjava o vgradnji. Veliko se jih najprej odloči za varianto brez plina, pa pozneje ko je homologacija urejena še to dodajo (itak plinotesni box z zračnikom v tleh + tesnost napeljave).
.
Kamele0N velika večina oken je medsebojno zamenljiva, ker je na koncu važen samo izrez v plehu in te lekosti so pri vseh proizvajalceh standardne. Čez 10 let, glih teh modelov ne bo več, ker pri samogradnji že sedaj iščeš najcenejše opcije, ki so že sedaj auslauf model.![]()
Jao no. Itak se kupuje vse namensko za take stvari in vse to ima atest - ne zdaj tople vode odkrivat.Auslauf ali ne.....Atest mora met pa "aerodinamično" obliko...da ga na avtocesti ne odtrga iz strehe.
Tovorni "Ducato" pa ne more met na strehi prozornih oken....lahko samo mlečna stekla vgradis.....ker kao tovor v kesonu ne rabi svetlobe po homologaciji....ne vem pa potem kako to zaobides....najbrž z civilno verzijo kombija....?
Jaz bi tudi raje najdaljšo varianto Sprinterja, ker je bivanjsko najbolj človeško, ampak vidim problem pri teži in tudi vožnji po kakih makadamskih serpentinah. Zanima me teža extra lang Sprinterja s polnim tankom (250) čiste vode, akkuji 300-400 Ah, dve jeklenki...Da ne omenjam mokrih sanj o 4x4Jaz bi raje Iveco/Sprinter, pa najdaljšega in vzdolžne postelje, če je za dva, to je sedaj trend in zagotavlja prodajo ko bo želja.
Kamele0N velika večina oken je medsebojno zamenljiva, ker je na koncu važen samo izrez v plehu in te lekosti so pri vseh proizvajalceh standardne. Čez 10 let, glih teh modelov ne bo več, ker pri samogradnji že sedaj iščeš najcenejše opcije, ki so že sedaj auslauf model.![]()